Svítidla KOI – světlo a styl

Tagy:  osvětlení, světlo, lustr, závěsné světlo, závěsné svítidlo, závěsné osvětlení, lampa, stojací lampa, interiérové osvětlení, moderní světlo, zabudované světlo, zabudovaná světla, svítidla

Sponzorované odkazy:

Svítidla KOI – světlo a styl

Osvětlení patří k nezbytnému interiérovému zařízení, které v současné době považujeme za standard a řešíme především stránku pouze designovou. Ovšem je nutné podotknout, že správně zvolené osvětlení (především jeho intenzita) ovlivňuje z velké části nejen naši náladu, ale také zdraví.

Japonský umělec, Naoto Fukasawa, uvedl na trh kolekci exkluzivních a plně funkčních svítidel, které presentuje pod značkou KOI. Kolekce svítidel je vytvořena speciálně pro švýcarského výrobce Belux.

Svítidla KOI představují nový rozměr v oblasti osvětlení, ať už v soukromých nebo veřejných prostorách. Kulatý tvar svítidel se velmi dobře snoubí s jakýmkoli prostředím.

Kolekce svítidel zahrnuje závěsná osvětlení, stojací osvětlení i zabudovaná světla. Velikost svítidel působí v interiéru velmi lehce, což je částečně dáno tím, že je kolekce vedena v minimalistickém pojetí a lehkém bytí.

Co se technických parametrů týče, nabízejí světla KOI nadstandardní možnosti. Stojací lampa dokáže poskytnout osvětlení na čtyři pracovní místa, navíc se pyšní velmi nízkou spotřebou elektrické energie.

Stojací lampy lze zakoupit i v provedení nabízející stmívač s dotykovým ovládáním. Díky této technologii je možné docílit potřebné intenzity světla a to s možností uložení do paměti.

světla KOI jsou ideální volbou pro všechny interiérysvětla KOI jsou ideální volbou pro všechny interiéry
minimalismus vypovídá o eleganciminimalismus vypovídá o eleganci

zdroj: http://www.architonic.com/…elux/2036762

Článek Svítidla KOI – světlo a styl byl publikován 8. března 2011 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...