Plug Hub: domeček pro kabely

Tagy:  plug hub, kabel, kabely, kabelový, úkryt kabelů, interiér, doplňky, dekorace, pro kabely, na kabely, organizér, organizér kabelů

Sponzorované odkazy:

Plug Hub: domeček pro kabely

Některé nezbytné maličkosti mnohdy mohou napáchat nepříjemnou designovou škodu, která dokáže ve velké míře zostudit celý interiér. Řeč je především o kabelech, které jsou v interiéru velkou nezbytností a bez kterých by se chod plnohodnotné domácnosti neobešel.

Jak vyřešit tento problém? To je otázka, na kterou hledají odpověď především interiéroví designéři. Řešením je Plug Hub, chytrý organizátor a úkryt kabelů, který schová kabelový chaos pod „svá křídla“.

Plug Hub je vyroben z velmi kvalitního a pevného plastu, spodní strana je pogumovaná – pro snadnější a bezpečnější posuvnost. Kabelový organizér můžeme postavit na podlahu nebo zavěsit na stěnu, na spodní stranu pracovního stolu nebo jiného nábytku.

Řídící stanice disponuje třemi otvory, které jsou umístěny v horní části, dále třemi navíjecími držáky, které umožňují zabalit a schovat delší šňůry. Plug Hub je velmi jednoduché řešení, které však nabízí maximální úlevu pro interiérové nedokonalosti, které jsou tak často na překážku.

Plug Hub je v tuto chvíli nabízen v tmavé barvě – kombinaci černé s uhelnou, k dostání za 24 amerických dolarů.

kabelová organizacekabelová organizace
nenápadné a praktické uspořádánínenápadné a praktické uspořádání

zdroj: http://www.quirky.com/…ganizer&prev

Článek Plug Hub: domeček pro kabely byl publikován 20. února 2011 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...