Pravá chuť domácí zmrzliny od Zoku

Tagy:  zmrzlina, nanuk, zmrzlinovač, nanukovač, Zoku, výroba zmrzliny, nanuky

Sponzorované odkazy:

Pravá chuť domácí zmrzliny od Zoku

Léto je neodmyslitelně spojeno se zmrzlinou, kterou si dnes můžeme vyrobit dle svých chuťových pohárků, v zázemí našeho domova.

Díky modernímu nanukovači od společnosti Zoku bude výroba zmrzliny doslova hračkou a také zábavou. Vyrobit si můžeme nanuky z vlastních zdrojů, bez konzervantů, umělých barviv nebo podobných škodlivin.

Nanukovač umožňuje výrobu zmrzliny dle svých představ, můžeme si udělat nanuky ovocné, čokoládové, smetanové nebo třeba zeleninové. Pro osvěžení v letních měsících můžeme vyrobit nanuky z džusu, ovocné šťávy nebo ovocného jogurtu.

Postup výroby je velmi snadný: dané suroviny smícháme v misce a poté nalijeme do zmrzlinovače. Poté nasadíme úchytky – „dřívka“, která slouží jako držáček nanuku. Celý výrobní proces zmrzliny trvá pouhopouhých deset minut, za tak krátkou dobu máme k dispozici velmi chutné nanuky.

Nanukovač je k mání zhruba za padesát amerických dolarů, což je cena vcelku přijatelná. Pokud si spočteme náklady za zmrzlinu z obchodů, je jasné, že se nám vynaložené investice spojené s koupí zmrzlinovače, vrátí co nevidět.

Se zmrzlinovačem Zoku je manipulace velmi snadná, výrobu zmrzliny hravě zvládnou i děti a navíc to pro ně bude velmi příjemná zábava.

malý pomocník do kuchyněmalý pomocník do kuchyně
jednoduchá příprava zmrzliny – to je zmrzlinovač Zokujednoduchá příprava zmrzliny – to je zmrzlinovač Zoku
barevné, ovocné i smetanovébarevné, ovocné i smetanové

zdroj: http://www.zokuhome.com

Článek Pravá chuť domácí zmrzliny od Zoku byl publikován 16. února 2011 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (2).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...