Domeček z karet od Mauricio Arruda

Tagy:  stolek, konferenční stolek, nábytek, interiérový nábytek, stůl, odkládací stolek, karta, karty, domeček z karet, karetní domeček

Sponzorované odkazy:

Domeček z karet od Mauricio Arruda

Konferenční stolky patří k nedílným a v podstatě i nezbytným součástem interiérového nábytku. Jsou praktickým doplňkem a designovým zpestřením sedací soupravy.

Konferenční stolky mohou mít různé podoby, mohou být z různých materiálů, v různých tvarech i barvách. Designéři se snaží, vymýšlejí stále nové modely, žhavé novinky, které by zaujaly a nadchly.

Konferenční stolek jako domeček z karet, to je dílo brazilského designéra – architekta, Mauricia Artura. Konferenční stolek je z větší části vyroben technikou řezání laserem, což umožní 100% přesnost řezu a dokonalého ladění.

Při výrobě byl designérovi nápomocný balíček karet, kdy se z jednotlivých hracích listů skládaly domečky tak, aby finální produkt byl co nejpřesnější. Plechové karty byly k sobě svařovány, jedna ke druhé tak, aby se sestavil patrový dům. Obrázky na plenových kartách jsou samostatně vytištěni na ocelové desce, což umožňuje různé konfigurace jednotlivých kusů. Karty jsou sestavovány jako domeček z karet v reálné karetní hře, každý kus je vypracován v náhodném pořadí.

Konferenční stolek je ideální volbou především pro milovníky karetních her a především pak pro ti, jenž propadli kouzlu karetního domečku. Ovšem konferenční stolek bude velmi dobře působit i v interiéru, jehož obyvatelé nejsou karetami příliš zasaženi.

nejen pro milovníky karetních hernejen pro milovníky karetních her

zdroj: www.mauricioarruda.net

Článek Domeček z karet od Mauricio Arruda byl publikován 26. ledna 2011 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...