Vodovodní baterie podle GRAFF

Tagy:  baterie, vodovodní baterie, umyvadlo, umyvadlová baterie, koupelna, koupelnové baterie, hranatá baterie, páková baterie, baterie kovová, design, moderní

Sponzorované odkazy:

Vodovodní baterie podle GRAFF

Vysoký design, který stále častěji navštěvuje a přetvořuje koupelny, se integruje do všech doplňků. Důraz je kladen především na detaily, které dodají hlavnímu produktu glamour vzhled.

Mezinárodně uznávaný, téměř až avantgardní výrobce designového koupelnového systému, společnost Graff uvedla na trh fascinující kolekci umyvadlových baterií. Společnost Graff je především proslulá svými kvalitními, moderními a nadčasovými výrobky, ztělesňujícími rafinovanou eleganci.

Hlavním zaměřením společnost je vytváření inovativních baterií, které se používají po celém světě. Některé modely z vydařených kolekcí nalezneme i v nejluxusnějších světových hotelech a residencích multimilionářů.

K nejnovějším modelům společnosti patří ultramoderní hranatá baterie, která kopíruje rysy vybroušeného diamantu. Každý výrobek, pocházející z této kolekce je nabízen ve variantě leštěného chromu nebo ve zpracování Steelnox či niklu se sametovým nádechem.

Použití unikátních úhlů, detailního vybroušení a kvalitních materiálů disponuje baterie aero dynamickým vzhledem. Každá baterie společnosti Graff dosáhne harmonické vyrovnanosti mezi formou a funkcí – lahodné oku a příjemnému pohodlí při každodennímu používání.

ultramoderní až nadčasové provedení pákových bateriíultramoderní až nadčasové provedení pákových baterií

zdroj: http://www.graff-faucets.com

Článek Vodovodní baterie podle GRAFF byl publikován 19. ledna 2011 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...