Efektivní prádelna v různých částech domu

Tagy:  prádlo, prádelna, pračka, sušička na prádlo, praní prádla, praní, interiér, zařizujeme prádelnu

Sponzorované odkazy:

Efektivní prádelna v různých částech domu

Ve většině domácnostech patří prádelny k nejvíce opomíjeným prostorům domů či bytu. Efektivní prádelna přitom zpohodlňuje užívání a při vhodné integraci do prostoru může být součástí každé místnosti.

Prádelna by měla odrážet váš současný životní styl a zjednodušovat každodenní rutinu. Nedostatek prostoru domu či bytu není překážkou k vybudování plnohodnotné prádelny.

Pokud máte prostor, zvažte možnost zařídit si samostatnou prádelnu, která bude zároveň sloužit jako sušárna, úložný prostor prádla a žehlírna. Zároveň zde můžete shromažďovat koš se špinavým prádlem, čímž eliminujete přebytečné doplňky ve vašem interiéru.

Po ruce vám bude vždy žehlící prkno a žehlička, nebudete muset pracně při každém žehlení vyndávat žehlící prkno ze skříně, rozestavovat a opět skládat.

Pokud vám prostor neumožňuje výstavbu samostatné prádelny, integrujte prací spotřebiče do kuchyně. Zde se nabízí možnost schování pračky a sušičky na prádlo do kuchyňských dvířek.

Další možností je integrace prádelny do koupelny, což je nejrozšířenější varianta, a to nejen u nás. Ovšem nevýhodou je nedostatek místa, narušování soukromé zóny a nevzhlednost.

ideální řešení – prádelna jako samostatná místnost domuideální řešení – prádelna jako samostatná místnost domu
integrace prádelny do kuchyňské linkyintegrace prádelny do kuchyňské linky
standardní řešení – prádelna v koupelněstandardní řešení – prádelna v koupelně

zdroj: http://freshome.com/…laundry-room

Článek Efektivní prádelna v různých částech domu byl publikován 12. ledna 2011 v 00.00 v rubrice Dům. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...