Nábytkový set v podobě hub

Tagy:  nábytek, venkovní nábytek, interiérový nábytek, houba, houby, nábytek ve tvaru hub, dětský nábytek, pohádka, příroda, pohádkový nábytek, nábytek pro děti, dětský nábytek, sedací nábytek, židle, stolička, stůl

Sponzorované odkazy:

Nábytkový set v podobě hub

Nábytek inspirovaný přírodou a zároveň pohádkami, přináší nejen do exteriéru, ale také do interiéru náramnou podívanou.

K základnímu nábytku každého interiéru patří stůl a židle, popř. jiný sedací nábytek, který zaručí pohodlné a komfortní uživatelské podmínky. Nudnost a monotónnost může oživit zajímavý design, styl, nápad, ale také barevné kombinace a tvar.

Nábytkový set ve tvaru muchomůrek nemusí nutně sloužit pouze pro děti, využít ho mohou i dospělí. Houbičkový nábytkový soubor lze použít nejen k vnějšímu, ale také k vnitřnímu užití. V létě nebo na jaře nábytkový set skvěle působí v zelené trávě, kde nabízí nezapomenutelný dekorativní a stylový pohled.

V interiéru si svoje místo nábytek nalezne především v dětských pokojíčcích, které rázem oživí, zpestří a dodá dotek náladové fantazie.

K přednostem také patří hmotnost jednotlivých kousků, jelikož nejsou těžké, je možné s nimi velmi snadno manipulovat.

Nábytkový soubor je možno zakoupit za 450 amerických dolarů, komplet zahrnuje stolek a čtyři židličky. Komplet je nabízen v několika barevných variací: červená, zelená, žlutá nebo oranžová. Stůl i židličky (stoličky) disponují robustní a odolnou konstrukcí, set je vyroben z kvalitní, vysoce odolné pryskyřice, která odolává každému počasí.

praktický i de´korační pomocníkpraktický i de´korační pomocník

zdroj: http://www.modernlola.com/shopDetails.asp?…

Článek Nábytkový set v podobě hub byl publikován 7. prosince 2010 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...