Excelentní osvětlení: LILY Lamp

Tagy:  světlo, osvětlení, interiérové osvětlení, lampa, lampy, stropní světlo, stropní svítidlo, lustr, lustry, závěsné lustry, závěsná svítidla, moderní světlo, kytka, květina, rostlina, lilie, lily, lily lamps

Sponzorované odkazy:

Excelentní osvětlení: LILY Lamp

Osvětlení je nezbytnou součástí každého moderního interiéru, ba dokonce i exteriéru. Světlo nám dává nejen pocit orientace v daném místě, ale také velkmi významně působí na naši mysl a zdraví.

Umělé osvětlení, tedy lampy, lampičky, lustry a světla bychom měli vybírat s ohledem na výkonnost a intenzitu osvětlení. Kvalitní osvětlení by však mělo kloubit výkonnost s designem, ovšem ne vždy tomu tak je.

Lily lampa pochází ze španělské společnosti Yonoh, jíž byla exkluzivně vyrobena pro společnost Fambuena. Jak již název sám napovídá, tvarově připomíná lampa květ lilie, kombinuje ladnost, eleganci a hravost.

Stínítka, která jsou k dostání ve vícero barevných provedeních, disponují impozantní velikostí a tudíž se stávají ústředním bodem místnosti. Jejich nekomplikované tvary jim dovolují přizpůsobit se jakémukoli interiéru, ať už se jedná o interiér klasicky či nadčasově vybavený.

Při rozsvícení světlo zpola prostupuje stínítkem a vytváří tak velmi příjemné odstíny, které nabízejí až intimní atmosféru. Osvětlení přichází v různých barevných odstínech, vybírat lze tedy dle barevného provedení interiéru nebo vlastního vkusu.

lilie v podobě svítidlalilie v podobě svítidla
různá barevná provedenírůzná barevná provedení

zdroj: http://www.fambuena.com

Článek Excelentní osvětlení: LILY Lamp byl publikován 27. listopadu 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...