T.SHELF aneb nábytková stavebnice

Tagy:  nábytek, obývací pokoj, obývací stěny, moderní nábytek, regály, regálové systémy, police, knihovna, moderní knihovna, poličky, stavebnice, nábytková stavebnice, T.SHELF

Sponzorované odkazy:

T.SHELF aneb nábytková stavebnice

Multifunkční nábytek hraje v interiéru velmi důležitou roli, jelikož jeho použití je více účelné a rozmanité. Takovýto druh nábytku lze použít pro aktuální potřebu, a to nejen funkčního, ale i estetického a prostorového.

T.SHELF (Police T.) je zkratka pro multifunkční policový systém sestávající z modulů trojúhelníkové podoby. Jedná se o unikátní policový systém v modulárním provedení, jenž lze nastavit dle aktuální potřeby a prostorových možností. Můžeme si tak vytvořit jakoukoli nábytkovou sestavu (tvar a velikost) i druh nábytku (police, knihovna, nosná konstrukce, prostorová přepážka).

K výrobě policového systému je použita březová překližka v kombinaci ocelových lanek, kterými jsou jednotlivé kusy k sobě připoutány. Modulární systém neobsahuje žádné šrouby ani nýty, žádné pevné spojení (šrouby, nýty), vše je pospojováno na bází provázání lankem.

Jednotlivé kusy se sestavují na bázi stavebnice, tedy dle potřeby a vkusu, variant sestavení je nekonečná škála. Finální podobu police můžeme využít pro umístění knih, časopisů, dekorací, obrázků, rostlin nebo jako vkusnou konstrukci konferenčních stolků.

nekonečná variabilitanekonečná variabilita
začlenění do každého interiéruzačlenění do každého interiéru
police se podřídí vašim potřebám i prostorupolice se podřídí vašim potřebám i prostoru

Zdroj: http://www.j1studio.com/index.php?…

Článek T.SHELF aneb nábytková stavebnice byl publikován 12. listopadu 2010 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...