Kancelářský nábytek: v duchu silném a mužném

Tagy:  kancelář, domácí kancelář, interiér, zařízení interiéru, domov, prostor, zařizujeme kancelář, pracovna, domácí pracovna, nábytek, pracovní stůl, kancelářský nábytek, nábytek pro muže, můž, pán, muži

Sponzorované odkazy:

Kancelářský nábytek: v duchu silném a mužném

Kancelářský nábytek, standard, který sestává z pracovního stolu, kancelářského křesla nebo židle, popř. pojízdného boxu se šuplíky. Design kancelářského nábytku je zpravidla jednotný, styl je stejný, popř. s minimálními odchylkami.

Dnes si však představíme kancelářský nábytek, který je speciálně navržen a přizpůsoben potřebám mužů. Unikátní soubor kancelářského nábytku, navrženého Gabrielem Teixidó, pro španělskou společnost AGLAND 14.

Pracovní stoly disponují dynamičností, temperamentností, důkladnou opracovaností a tenkostí hran. Střízlivé barevné palety a silný design jsou prvky, které představují mužský element.

Detailnost se odráží v unikátním stylu, který kombinuje současnou formu s řemeslnou tradicí mistrů truhlářů. Detailní propracovanost styly hand-made je produkována řemeslníky, kteří do každého kusu nábytku vnášejí lásku k řemeslu a dovednost.

Série zahrnuje dva modely kancelářských (pracovních) stolů: stůl typu – tvaru „T“ (v hnědém provedení) a typu-tvaru „L“ (v černém provedení). Kolekce je vyrobena z kvalitních dřevin, s vysoce kvalitní povrchovou úpravou v kombinaci s exkluzivními drobnými doplňky.

Kolekce kancelářského nábytku je ideální volbou pro všechny moderní muže, kteří mají potřebu odlišit se od davu. …

dynamičnost a temperamentnost se odráží v nábytkudynamičnost a temperamentnost se odráží v nábytku
stylovost a jednoduchoststylovost a jednoduchost

zdroj: http://www.agland14.com

Článek Kancelářský nábytek: v duchu silném a mužném byl publikován 27. října 2010 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...