Ultra elegantní taburetky od Fiorentino

Tagy:  nábytek, sedací nábytek, křeslo, taburet, sedák, stolička, židle, taburetka, Fiorentino, sedák, kůže, kožený

Sponzorované odkazy:

Ultra elegantní taburetky od Fiorentino

Exkluzivní doplňky vnesou do interiéru svěžest, styl, nádech luxusu a ve většině případech i uživatelský či stylový komfort. Ne vždy se musí jednat o dominantní prvek, který zaujme na první pohled především pro svoji velikost. Exkluzivita zpravidla tkví v detailních prvcích, kvalitním provedení a materiálovém zpracování.

Italská společnost Fiorentino se zaměřuje na výrobu limitované kolekce luxusního nábytku. Do podvědomí zákazníků se společnost Fiorentino zapsala především díky svým kvalitním produktům disponujícím silnou osobností a charakteristickou podobou.

Nejnovější kolekcí jsou kožené taburetky, které přinášejí uživatelům maximální komfort a luxus do moderního domova. Čistý luxus kožených taburetek je znásoben zářícími krystaly Swarovski, které pohovkám dodávají diamantový třpyt.

Praktické využití nabízí i samostatná sedací plocha, kterou je možno otevřít a prostor využít jako skladovací část. Taburetky kombinují vzhled s mimořádnými výkony, kterými jsou sedací možnosti, úložný prostor, barevná stálost, snadná údržba – omyvatelnost a nabídka brilantních barevných provedeních.

Taburetky jsou ideálním doplňkem do ložnice, obývacího pokoje, šatny, předsíně nebo do komerčních prostor. Unikátní styl a design kožených taburetek dodá interiéru nezaměnitelný a jedinečný styl.

v exkluzivním provedenív exkluzivním provedení
taburetky zažívají obrovský boomtaburetky zažívají obrovský boom
s maximálním využitím úložného prostorus maximálním využitím úložného prostoru
v různých barevných provedeníchv různých barevných provedeních

Zdroj: http://mayflo.com/…ottomans.htm

Článek Ultra elegantní taburetky od Fiorentino byl publikován 23. září 2010 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...