Nábytek ve jménu originality - Little Black Dresser

Tagy:  nábytek, obývací pokoj, obývací stěny, moderní nábytek, rekosntrukce obývacího pokoje, zařizujeme obývací pokoj, stěny, rozdělovací stěny, rotační, regály, regálové systémy, police, poličky, skříně, skříňky, atypické skříně

Sponzorované odkazy:

Nábytek ve jménu originality - Little Black Dresser

Nábytek hraje v interiéru nezastupitelnou roli, vedle funkce praktické mnohdy splňuje i funkci estetickou, která přispívá ke konečné atmosféře domova.

Nábytek úložného charakteru (skříně, komody, skříňky nebo uzavřené police) disponuje jednotným tvarem. Může se lišit drobnými detaily, kterými jsou napři oblosti hran, geometrické zpracování nebo způsob umístění.

Designér, Judson Beaumont, vsadil na poctivé rukodělné řemeslo, na kvalitu zpracování a originalitu provedení. Jeho výrobky disponují kvalitou a originálním, vlastním designem, který se odlišuje od masové produkce. Jeho nejnovějším přírůstkem na jeho kontě jsou „malé černé šaty“ aneb originální nábytek úložného charakteru.

Little Black Dresser, to je nábytek originální podoby, který zaujme dominantní postavení v každém interiéru. Šaty, jako nábytek, přinášejí nemalý kousek umění do každého moderního interiéru. Malé černé šaty, to je extravagantní móda a krásná dekorace do vašeho domova. Součástí nábytku je i závěsná tyč, která slouží pro snadnou montáž.

snoubení praktična s originalitousnoubení praktična s originalitou
nezapomenutelný interiérový prveknezapomenutelný interiérový prvek

Zdroj: http://www.beautifullife.info/…ack-dresser/#…

Článek Nábytek ve jménu originality - Little Black Dresser byl publikován 2. září 2010 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...