Interiér osvěží originální fotografie

Tagy:  interiér, design, interiérové doplňky, bytové doplňky, dekorace, fotografie, nástěnné dekorace, fotka, fotky, moderní obrazy, obrazy, Alexej Kozlov a Marina Khlebnikova

Sponzorované odkazy:

Interiér osvěží originální fotografie

Zdobení interiéru patří k velmi oblíbeným činnostem, avšak nápady a originální předměty velmi často chybí. Nástěnné obrazy, samolepky, tapety nebo dřevěné repliky jsou již pasé, které moderní domov standardizují, nikoli však rozzáří.

K moderním trendům současné doby patří originální fotografie nevšedního designu a kontrastní barevné sladěnosti. Styl fotografie je otázkou nejen vkusu, ale především přizpůsobitelnosti ke stávajícímu interiéru. Originální fotografie si můžeme koupit nebo objednat u známých profesionálů, popř. vydražit v aukci. Příjemnou a především rodinnou atmosféru umocní společná nebo několik jednotlivých fotek se členy domácnosti.

Opravdovou třešničkou na dortu jsou prosvětlené fotografie od talentované umělecké dvojice -Aleksey & Marina (Alexej Kozlov a Marina Khlebnikova). Tito umělci se nespecializují na určitá témata, jejich portfolio zahrnuje krajinu, zvířenu, floru, umělecké akty nebo krásu ženy.

V galerii můžete shlédnout nejnovější přírůstky na jejich kontě, soubor krásných žen v originální kompozici.

originální dekorace moderního domovaoriginální dekorace moderního domova
styl, hravost, maximální designové ztvárněnístyl, hravost, maximální designové ztvárnění
dokonalost sebe samadokonalost sebe sama

Zdroj: http://www.beautifullife.info/…lekseymarina

Článek Interiér osvěží originální fotografie byl publikován 29. srpna 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...