Kvalitní espreso bez přístroje

Tagy:  espreso, káva, kávové speciality, příprava kávy, instantí káva, káva na špejli, latté, cappuccino

Sponzorované odkazy:

Kvalitní espreso bez přístroje

Není tomu ještě tak dávno, co se výborné espreso či lahodné kávové speciality neobešly bez kvalitního přístroje. Budoucnost však přeje jednoduchosti a minimalismu, s čím souvisí i eliminace elektrických spotřebičů v domácnosti.

Milovníci kávy a kávových specialita mohou jásat. Na trhu se objevila káva, pro jejíž přípravu není zapotřebí speciálních kávovarů či překapávačů. Espreso na klacku – název, který v mnohých z nás vyvolá úsměv na tváři nebo lehkou nedůvěru. Opak je však pravdou, lahodnou a kvalitní kávu si dnes můžeme dopřát i bez drahého kávovaru.

Výběr kávy a kávových specialit je rozmanitý, nabídka zahrnuje café latte, cappuccino, karamel macchiato, mocha latte, café americano a klasické espreso. O působivosti servisu se postará moderní design v luxusním provedení.

Příprava kávy je díky stylovým ochuceným tyčinkám velmi jednoduchá, postup je stejný jako při přípravě kávy instantní. Do šálku nalijeme vroucí vodu a do jeho obsahu položíme kávovou tyčinku, kterou zde necháme rozpustit. Poté si kávu ochutíme dle zvyku, cukrem, mlékem či smetanou. Výborný gastronomický požitek nejen pro gurmány kvalitní kávy, ale pro všechny, kteří milují praktické, plnohodnotné a kvalitní věci.

Káva na špachtli je také perfektním řešením pro gastronomické provozovny, jako jsou restaurace, kavárny či bary. Hosté zajisté ocení přípravu kávy u stolu, se kterou navíc získají výborný gastronomický zážitek.

výběr kávových specialit je rozmanitývýběr kávových specialit je rozmanitý
jednoduchá příprava a servisjednoduchá příprava a servis

Zdroj: http://dornob.com/…stant-coffee

Článek Kvalitní espreso bez přístroje byl publikován 21. července 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...