Němý sluha pouze pro muže

Tagy:  sluha, němý sluha, komorník, nábytek, odkládací nábytek, skříň, věšák, šatní skříň, stojan na oděvy, šatní tyč

Sponzorované odkazy:

Němý sluha pouze pro muže

Němý sluha je praktický kus nábytku, který slouží pro odložení oblečení a dalších doplňků, jako jsou klobouky, kravaty, šperkýři šátky. V interiéru představuje zdroj úklidu, neboť se pohozené věci na křesle či židli oblečou na němého sluhu.

Na trhu jsou k dostání různé varianty němých sluhů, může se jednat pouze o standardní siluetu bez zbytečných doplňků nebo o provedení se sedátkem a dalšími přihrádkami. Co se materiálového provedení týče, existuje několik variant, klasikou je kombinace dřevo – kov, nebo celodřevěné či celokovové provedení. Německý sluha je univerzálním pomocníkem, který usnadňuje život ženám, mužům i dětem.

Dnes se však podíváme na to, jak vypadá němý sluha, který je speciálně navržen tak, aby byl vhodný pouze pro muže. Mužský němý sluha od Marka Wilkensona, je orientován přímo na muže, čemuž tak je především z psychologického hlediska. Pokud dáme mužům jejich vlastního komorníka, přestaneme nacházet pohozené věci po zemi, posteli, křesle či sedačce.

Němý sluha je vypracován do nejmenších detailů, přesně navržen tak, aby dokázal maximálně uspokojit mužské potřeby odložení oděvů. Disponuje držákem na klobouk, kravaty, speciálním ramínkem na kalhoty a sako. Součástí jsou také přihrádky na hodinky a další drobné módní doplňky.

komfort pro mužekomfort pro muže
němý sluha sloužící mužůmněmý sluha sloužící mužům

Zdroj: http://dornob.com/…-suit-stands

Článek Němý sluha pouze pro muže byl publikován 10. července 2010 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...