Trendy nábytek pro váš obývací pokoj

Tagy:  obývák, obývací pokoj, nábytek, sedačka, pohovka, konferenční stolek, křeslo, doplňky

Sponzorované odkazy:

Trendy nábytek pro váš obývací pokoj

Trendy nábytek pro váš obývací pokoj

V obývacím pokoji vítáme návštěvy a trávíme v něm mnoho času. Mnoho lidí považuje tuto místnost za ústřednu domova. V současné době je nejvíc trendy jednoduchost a vzdušnost. S inspirací jistě pomůže i tento článek.

Barevný a moderní

Nádherně jednoduchý a přitom originální je světlý obývací pokoj s barevným nábytkem. Pokoj je veliký, prostorný a velmi vzdušný. Obrovská okna pouští mnoho světla a nabízí neuvěřitelně nádherný výhled. Světlé bílé a krémové barvy vždy budou in. Centrum obývacího pokoje je tvořeno velkou nízkou rohovou pohovkou s nízkým opěradlem. Červený základ spolu s ostatními barvami tvoří veselou a hravou letní kombinaci. Velmi zajímavým prvkem interiéru je netradičně pojatý stolek složený ze dvou mělkých kovových mís. V tomto velice pěkném prostorném obývacím pokoji si můžeme povšimnout také lampy ve velmi originálním provedení. Velký obdélníkový koberec se do prostoru skvěle hodí. Celá místnost tvoří dokonalý celek a jistě zaujme.

Decentní a jednoduchý

Základem pro nápaditý obývací pokoj je zajímavý byt a netradiční interiér. Černo bílý byt je skutečně originálem. Obývací pokoj se nachází ve spodní části bytu o úroveň níže než jídelna. Podobně jako mnoho moderních obývacích pokojů, i pro tento jsou charakteristické ostré linie a jasné barvy, v tomto případě tedy především bílá a tmavě šedá. Co se nábytku týče, je pokoj poměrně strohý. Bílá kožená sedací souprava v doprovodu polštářků s barevným potiskem postrádá zbytečné zdobenosti. Jednoduchý konferenční stolek perfektně vystihuje ráz celého bytu. Krom detailů v jasných barevných odstínech převažuje čistě bílá v doprovodu černé a šedé. Celý prostor naprosto přesně splňuje požadavky moderního interiéru. Klíčovými slovy zde jsou prostor, elegance a jednoduchost.

Téměř nadpozemský

Obývací pokoj zařízený v bílé a černé je ukázkou skutečného umění. Netradičně pojatý nábytek vypadá bez nadsázky jako z jiného světa. Asymetrická bílá pohovka v kombinaci s nízkým stolkem a křesílkem z průhledné hmoty se do pokoje obloženého lesklým kamenem skvěle hodí. Bodové osvětlení udělá rovněž velký dojem. Prostor obývacího pokoje není velkýů ale je dobře využit, proto z místnosti cítíme čistotu a vzdušnost. Taková moderna možná není pro každého, ale své příznivce si jistě najde.

Zdroj: Roche-Bobois

Článek Trendy nábytek pro váš obývací pokoj byl publikován 9. června 2010 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...