Unikátní a nádherné lustry pro váš domov

Tagy:  světlo, osvětlení, interiérové osvětlení, lampa, lampy, stropní světlo, stropní svítidlo, lustr, závěsný lustr, nástenné světlo, nástěnné svítidlo, Willowlamp

Sponzorované odkazy:

Unikátní a nádherné lustry pro váš domov

Lustry jsou ozdobou každého interiéru, obzvláště pak tehdy, pokud svým designem upoutají pozornost. Dle praktického hlediska bychom měli lustr (či jiné inferiorní osvětlení) vybírat dle intenzity osvětlení, nikoliv pouze podle vzhledu. Z toho důvodu by měly lustry i ostatní světla disponovat dle perfektního designu i kvalitním zdrojem světla.

Technicky vyspělé a designově vkusné osvětlení nabízí „Willowlamp“, za čímž se skrývají manželé Adam Hoets a Sian Eliot. Jejich nejnovější kolekce lustrů je inspirována Afrikou, ve tvorbě se tudíž mísí nejrůznější africké vzory a dekory. Design osvětlení je inspirovaný bohatou africkou kulturou, nádherné a jedinečné africké trendy se odrážejí v každém výrobku. K výrobě lustrů je použita technika zvaná ballchain, která je na první pohled těžká, avšak materiály jsou to velmi lehounké až transparentní.

Atypický design lustrů však není určen do všech typů interiéru, jelikož na základě svojí dominance vynikne pouze ve velkých prostorech. Ideálním umístěním jsou nejen světlé, provzdušněné a velkoprostorové interiéry, ale také interiéry příbuzného stylu. Prostor, ve kterém se bude lustr nacházet by měl být také zařízen v minimalistickém stylu, jelikož dominantou interiéru bude každopádně nepřehlédnutelné osvětlení.

skvostná krása interiérového osvětlenískvostná krása interiérového osvětlení

Zdroj: http://www.thedesignblog.org/…or-your-home

Článek Unikátní a nádherné lustry pro váš domov byl publikován 27. června 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...