Rotační regálové systémy

Tagy:  nábytek, obývací pokoj, obývací stěny, moderní nábytek, rekosntrukce obývacího pokoje, zařizujeme obývací pokoj, stěny, rozdělovací stěny, rotační, regály, regálové systémy

Sponzorované odkazy:

Rotační regálové systémy

Úložné prostory patří k velmi diskutabilním tématům všech designérů a návrhářů nábytku, jelikož jejich přítomnost je nepostradatelnou součástí každého interiéru. Úložný prostor by měl jednak splňovat svoji hlavní funkci, což je dostatečný prostor, ale také funkci estetickou, aby se snoubil s daným interiérem.

Dokázat skloubit tyto dvě věci v jednu se podařilo v případě Domino regálů, které fungují na principu rotace v prostoru. Jednotlivé regálové boxy jsou umístěny na kovové tyči, což umožňuje jejich snadnou manipulaci v otáčivém pohybu.

Police jsou vyrobeny z různých materiálů, což je dobré z hlediska přizpůsobitelnosti danému interiéru. Mohou být ze dřeva, z plastu, ale i skla, jenž působí jakoby se vznášely ve vzduchu.

Police Domino pracují jako singulární věž uprostřed prostoru, pokud jsou umístěny jednotlivě vedle sebe mohou představovat vizuální přepážku rozdělení prostoru. Pokud se dostatečně zaplní nejrůznějšími předměty mohou vytvářet neprůhlednou zástěnu, což zvyšuje pocit soukromí.

K technologicky vyspělým novinkám patří umístění menší televizní obrazovky do jedné z polic, což je však ideální varianta pouze v případě velkoprostorového interiéru.

praktické rozdělení prostorupraktické rozdělení prostoru
designově netradičnídesignově netradiční

Zdroj: http://dornob.com/…ving-systems

Článek Rotační regálové systémy byl publikován 23. června 2010 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...