Souhvězdí v podobě několika světel

Tagy:  světlo, osvětlení, interiérové osvětlení, lampa, lampy, stropní světlo, stropní svítidlo, nástenné světlo, nástěnné svítidlo, karim rashid, trex lamps

Sponzorované odkazy:

Souhvězdí v podobě několika světel

Osvětlení je důležitým aspektem, které dodává domovu nejen život, ale i potřebnou energii. Světlo se stává nezbytnou součástí lidského života, je to jedna z mála věcí, bez kterých by se člověk neobešel.

Jelikož design osvětlení zažil již mnoho úprav, technických i designových, přicházejí návrháři stále s novými modely, které nejen zaujmou, ale mnohdy až ohromí.

Šestiúhelníkové osvětlení, které svým vzhledem připomíná souhvězdí, je výtvorem kreativního návrháře Karima Rashida.

Osvětlení TREX může být použito nejen jako osvětlení nástěnné, ale také jako stropní svítidlo. Díky instalovaným fluorescenčním žárovkám umožňuje lampa hru světel a stínů.

Osvětlení TREX kombinuje klasickou eleganci s moderním vkusem, což je kombinace, která osloví nejen velkou skupinu potenciálních zákazníků, ale také velkou skupinu potenciálních interiérů.

Světelné souhvězdí je vysoce kvalitní a elegantní osvětlení, které poskytuje perfektní doplněk architektonického uspořádání a rozvržení interiéru. Díky svému nevystříbenému designu dodá vynikající dokončovací prvek kterémukoliv prostoru.

nevšední osvětlení ve tvaru souhvězdínevšední osvětlení ve tvaru souhvězdí

zdroj: http://www.thedesignblog.org/…tion-on-wall

Článek Souhvězdí v podobě několika světel byl publikován 30. května 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...