Svícny se závojem velkolepého designu

Tagy:  svícen, svícny, svíčka, svíčky, čajové svíčky, studio yra, vers libre, candle holders, držák na svíčky, stojan svíček

Sponzorované odkazy:

Svícny se závojem velkolepého designu

Svíčky patří k velmi oblíbeným interiérovým doplňkům, které dodávají prostoru nejen jistou dávku šarmu a tajemna, ale také značnou dávku designového umu. Svíčky samy o sobě působí velmi vkusně, avšak jejich vkusnost a provedení ještě lépe vyzní ve stojanu – svícnu.

Svícny mohou mít různou podobu, mhou být vyrobeny z různých materiálů, mohou disponovat nejrůznějšími barvami a tvarovým pojetím. Klasikou jsou svícny kovové, skleněné, dřevěné, plastové nebo z drahých minerálních kamenů. Jejich vzhled, tvarové pojednání ani barevné zpracování dnes již nemohou nikoho překvapit.

Jsem ráda, že vám mohu představit originální a tvůrčí schopnost produktové designérky Liny Meier, která se svojí výrobou snažila odlišit od konkurence.

Nová kolekce svícnů s názvem Vers Libre, byla inspirována dadaismem a písmenkovou dřevořezbou. Písmenka, neboli písmenkové svícny, jsou vyráběny v různých fontech a velikostí. Mohou být vyrobeny v různých polohách – stání, ležení, nohama vzhůru nebo pro vícero kusů či druhů svíček.

Písmenka se vyrábějí kompletně v celé abecedě, tedy od A do Z, jsou z březové překližky a mohou být ručně domalovány. Originální dekorativní prvek, v podobě písmenkových svícnů, dodá interiéru novou, stylovou tvář.

písmenkové stojany ve velkolepém provedenípísmenkové stojany ve velkolepém provedení
svícny mohou mít různou podobusvícny mohou mít různou podobu

Zdroj: http://design-milk.com/…ndle-holders

Článek Svícny se závojem velkolepého designu byl publikován 19. května 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...