Svícen Etch: žhavá novinka od Toma Dixona

Tagy:  svícen, svícen etch, svítidla, doplňky, interiérové doplňky, dekorace, světla, svícínek

Sponzorované odkazy:

Svícen Etch: žhavá novinka od Toma Dixona

Svítidla hrají v interiéru velmi významnou roli, jejich význam umocňuje design, který je bezpochyby nepostradatelným faktorem.

Tom Dixon, společnost a zároveň designér tuniského původu, zásobuje trh svítidel úžasnými a jedinečnými skvosty. K nejnovějším dílům tohoto kreativního designéra patří svícen Etch, který společnost presentovala na milánském veletrhu Salone del Mobile.

A co je na svícnu Etch tak mimořádného? Je to především jeho detailní zpracování, které tkví ve speciální digitální práci. Díky této technologii je možné dosahovat titěrného a detailního zpracování, které upoutá především svým precizním pojetím.

Další přednosti digitální výroby tkví v úspoře nákladů, luxusní zboží je dostupné za velmi příznivé ceny. Luxusní svícen Etch je nabízen v přepočtu cca okolo jednoho tisíce českých korun.

Svícen Etch je vyroben z kvalitního, velmi pevného a vzhledově exkluzivního materiálu – z leštěné mosazi. Krásu a eleganci však obstarávají vyryté ornamenty, kterými prostupuje světlo a vytváří ták nádherné obrazce ve hře světel a stínů.

Hlavním krédem společnosti je tvoření se zábavou, což se odráží na všech výrobcích, ze kterých můžeme přečíst fakt, že byly tvořeny s láskou.

exkluzivní prostupnost světla a stínůexkluzivní prostupnost světla a stínů

Zdroj: http://www.tomdixon.net/…-flat-packed?…

Článek Svícen Etch: žhavá novinka od Toma Dixona byl publikován 1. ledna 2011 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...