Exkluzivní svícen Etch

Tagy:  svícen, svícen na čajovou svíčku, dekorace, doplňky, svíčka, čajová svíčka, čajovka, Vánoce, vánoční výzdoba, vánoční dekorace

Sponzorované odkazy:

Exkluzivní svícen Etch

Předvánoční období je bezesporu spojeno s výzdobou, s převládajícími světelnými doplňky, třpytem a leskem. K tomuto času neodmyslitelně patří zaplavání svíček a svícnů/svícínků.

K oblíbeným světelným efektům patří svícny na čajové svíčky, kterých je na trhu dostatečně bohatá nabídka. Etch svícen je však dekorací, kterou rozhodně stojí za to představit.

Etch svícen je vyroben technikou leptání, konkrétně leptáním mosazné, 0,4 mm desky, která je předem digitálně zpracovaná. Digitální předtisk vytvoří přenádherně bohatě zdobený vzor, kterými po vyleptání prochází hra světel a stínů. V těsné blízkosti svícnů vznikají nádherné světelné souhry, nabízející úžasnou podívanou.

Svícen je designově vysoce vyspělý, elegantní a decentní, jež se dokonale přizpůsobí sváteční atmosféře každého interiéru.

Po zapálení čajové svíčky prochází skrze ornamenty světlo, přinášející úžasnou hru světel a stínů do prostoru. Svícen v průměru měří 12,6 cm, disponuje výškou 10,2 cm a délkou 12 cm, k dostání je v barvě mosazné.

sváteční designsváteční design

zdroj: http://www.tomdixon.net

Článek Exkluzivní svícen Etch byl publikován 2. prosince 2011 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...