Noční pítko

Tagy:  pítko, nápoje, nádoba na nápoje, pití, night drink, alex gil

Sponzorované odkazy:

Noční pítko

Také patří k té skupině lidí, kteří se během noci několikrát zbudí, a to pouze na základě neuhasitelné žízně? Pokud ano, máme pro vás ideální řešení, jak se pohodlně a nerušeně v noci napít, a to bez nutnosti změny polohy.

Díky speciální nádobě, která tvarově připomíná labuti, je možné plnohodnotně se napít v leže. S tímto ideálním řešením přišel Alex Gil, který navázal na moderní interpretaci tradiční nápojové nádoby Kendi, pocházející z Asie. Svým inovativním výrobkem přispěchal na pomoc všem žíznivým, kteří v noci nechtějí vstávat z postele.

Noční pítko představuje smyslné a praktický předmět, který umožňuje sání nápoje v různých stupních proudu. Svým ergonomickým tvarování ideálně sedí na hraně nočního stolku nebo poličky nacházející se v blízkosti postele.

Pití v lže, to je komfort, kterého bychom prostřednictvím klasické sklenice nebo hrnku nedokázali nebo dokázali, ale se značnými obtížemi a možnými úniky. Noční pítko je navrženo ve tvaru, díky kterému můžeme velmi snadno popíjet i v době spánku.

„Labuťák“, tak jak je noční pítko přezdíváno, disponuje hladkými a jednoduchými prvky, v bílé barvě.

originální a praktickéoriginální a praktické

Zdroj: http://design-milk.com/…-by-alex-gil

Článek Noční pítko byl publikován 3. května 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...