Talíř s držákem na pivo

Tagy:  talíř, keramický talíř, jídelní talíř, talíře, pivo, pivní sklenice, sklenka na pivo, oow, tác, podnos

Sponzorované odkazy:

Talíř s držákem na pivo

Milovníci piva a dobrého jídlo mohou začít jásat. Designéři Giovanna de Ávila a Joan Sunyol spojili svoje síly a vytvořili unikátní talíř, který svým strávníkům dokáže nabídnout nejen dobré jídlo, ale i pití v jednom.

OOW je pojmenování pro speciálně navržený talíř, který dokáže během konzumace jídla podržet i sklenici s pivem. Výrobek se prodává jako sada, která obsahuje talíř i pivní sklenici. Talíř je ručně vyroben z keramiky, pivní sklenka je zpracována technikou ústního foukaného skla.

K přednostem tohoto setu patří vysoká stabilita a pevnost materiálu v kombinaci s lehkostí, pod kterou se nám ruka, která set bude držet, nebude prohýbat. Speciálně tvarovaný talíř (podnos) dokáže udržovat potraviny ve stabilní poloze během pohybu konzumenta.

Tento podnos je ideálním pomocníkem především na různých párty nebo koktejlových večírcích, kdy konzument může pohodlně držet několik předkrmů najednou a v v klidu je zapíjet nejen pivem. OOW podnos je výborným řešením pro barbecue, narozeninové oslavy nebo piknik. Všestranný pomocník do všech domácností, ve kterých nalezne širokou škálu uplatnění.

praktický pomocník nejen do domácnostipraktický pomocník nejen do domácnosti
ideální řešení pro všechny milovníky jídla a pivaideální řešení pro všechny milovníky jídla a piva
díky talíři OOW mají ruce volnodíky talíři OOW mají ruce volno

Zdroj: http://design-milk.com/out-of-work

Článek Talíř s držákem na pivo byl publikován 26. dubna 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...