Pohádkový design dětských pokojů

Tagy:  pokoj, dětský pokoj, vybavení dětského pokoje, nábytek do dětského pokoje, design dětského pokoje, Kidtropolis, amazing room

Sponzorované odkazy:

Pohádkový design dětských pokojů

Vytvoření úžasného a atypického designu dětského pokoje je velmi náročný a mnohdy až nadstandardní či nesplnitelný úkol. Vybavení a styl dětského pokoje by měl jít především ruku v ruce s přáním a vkusem svého uživatele, tedy dítěte. To, co se líbí rodičům se zpravidla nelíbí dětem a naopak. Zařizování dětského pokoje je tedy věcí složitou a mnohdy až nemožnou, ovšem úplně jinak tomu je, když svěříme úkol do rukou odborníků.

Společnost Kidtropolis se specializuje na design a kompletní vybavení dětských pokojů. Novinkou společnosti Kidtropolis je projekt nazvaný AMAZING ROOM, jenž přináší realitu v krásném designu.

Námětem k výrobě a designové tvorbě dětských pokojů jsou pohádky a skutečný svět, který nás obklopuje. Nevšedním zážitkem pro děti budou předměty, které jsou od těch skutečných téměř k nerozeznání. Zdárným příkladem mohou být květiny, houby, lampy, ptačí budky, strom s listím nebo nejrůznější plody.

V případě pokoje AMAZING byla použita jako základ růžová barva, která dokonale ladí s dalšími prvky. Holčičky, které budou v takto zařízeném pokoji bydlet, se z reality přesunou do imaginárního světa, ve kterém se stanou například vytouženou princeznou. Díky společnosti Kidtropolis si budou moci vytvořit svůj vlastní kouzelný svět, ve kterém si splní svoje tajné sny a naděje.

příroda pod střechoupříroda pod střechou
nábytek sladěn do barevnábytek sladěn do barev
kvalitní zpracování do nejmenšího detailukvalitní zpracování do nejmenšího detailu
imaginární svět jako na dlaniimaginární svět jako na dlani

Zdroj: http://freshome.com/…ign-for-kids

Článek Pohádkový design dětských pokojů byl publikován 24. dubna 2010 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...