Připravte byt na domácí party

Tagy:  party, večírek, domácí oslava, konfety, balonky

Sponzorované odkazy:

Připravte byt na domácí party

Domácí party a rodinné oslavy jsou skvělou příležitostí, jak sezvat své přátelé a připravit pro ně příjemný a zábavný večer. Aby party byla skutečně vydařená, musí být zajištěno příjemné místo a samozřejmostí je také občerstvení. Připravit dokonalou party se může zdát jako velice těžký úkol, ale skutečnost je jiná. Stačí si vyhradit čas na přípravu a využít několika jednoduchých tipů.

Vyberte místnost

Již předem by bylo dobré si uvědomit, v jakých místnostech se bude party konat. Je také velký rozdíl mezi taneční party a posezením u dobrého filmu s několika přáteli. Velmi praktické je jednoznačně vyhradit prostor pro party, který následně upravíme. Důležitý je dostatek míst k sezení tak, aby měl každý host své pohodlí a dostatečný komfort. Z místností, ve kterých budou naši hosté se vyplatí sklidit všechny předměty, které by se mohly rozbít, nebo které nějakým způsobem překáží. Na pohovku můžeme narovnat měkké polštářky, aby se hosté mohli pohodlně usadit.

Pomocníci na jedno použití

Pořádáme-li velkou party, kde se bude pouštět hudba, bude se tančit a pít, přijde nám nádobí na jedno použití obzvláště vhod. Papírové ubrusy, plastové či papírové talířky…toho všeho můžeme využít a značně nám to ušetří čas v průběhu party i po ní. Kelímky a talířky mohou mít barevný potisk a tématicky tak zapadat do zvoleného stylu party.

Slavnostní výzdoba

Abychom přivítali své hosty opravdu stylově, můžeme si vyhrát s výzdobou interiéru. Použít můžeme klasické konfety, girlandy a balónky, či nějakou tematickou výzdobu. Také svíčky navodí příjemnou atmosféru. Důležité je servírování drobného občerstvení, které by mělo přímo lákat k ochutnání.

Jídlo nebo dekorace? autor: GracescakesJídlo nebo dekorace? autor: Gracescakes

Připravte nevšední domácí večírek

Uspořádat večírek, který si hosté užijí je cílem každého z nás. Aby se tak stalo a naši přátelé se nenudili, nebude od věci připravit jim nějaké překvapení. Pozvěte barmana, který bude před očima hostů připravovat míchané nápoje, nebo si několik receptů osvojte a show udělejte sami. Využít můžete také pomoci mnoha netradičních záležitostí, jako jsou například svítící skleničky. Malý ohňostroj také udělá své. Připravit můžeme i některou ze společenských her, která rozhodně rozvíří atmosféru a hosté se při ní skvěle pobaví.

Článek Připravte byt na domácí party byl publikován 16. dubna 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...