Magnetické kořenky Mago5

Tagy:  Magnetické kořenky, Mago5, magnetic spice rack, kořenky, kuchyňské kořenky, koření, modenn

Sponzorované odkazy:

Magnetické kořenky Mago5

Koření hraje v českých pokrmech nezastupitelnou roli, bez něhož by žádné jídlo nebylo chutné ani lahodné. Nejrůznější druhy koření potřebujeme mít stále po ruce, ale ne vždy nám to prostor umožní. Kořenky jsou zpravidla volně položené na kuchyňské desce, kde však při práci často překážejí. Pokud je uklidíme do skříňky či šuplíku, tak je nebudeme mít při vaření po ruce.

Řešením jsou magnetické kořenky Mago5 od značky Modenn, které představují univerzální soubor kořenek, jenž lze připevnit téměř kamkoliv. Dle prostoru a dispozičního řešení kuchyňské linky, lze kořenky připevnit na vnější dno horních skříněk, na zeď nebo na dno pultu barové desky.

Uzávěr kořenek obsahuje magnet, který vytváří silnou vazbu mezi kořenkou a deskovou základnou kompletu. Výsyp koření je založen na jednoduchém otočení magnetického uzávěru, jehož sílu lze navolit tak, aby se sypalo více či méně obsahu.

Kořenky Mago5 disponují jednoduchostí, avšak na trhu nelze najít skutečný ekvivalent k tomuto výrobku. K největším přednostem kořenícího souboru patří uvolnění prostoru a možnost zavěšení kdekoliv nás napadne. Vypracovaná technologie uzávěru simple twist umožňuje snadné plnění i sypání. Kořenky jsou vyrobeny z polypropylenového materiálu, který dokonale pohlcuje zápach, což je výhodné tehdy, když často měníte obsah lahvičky.

kamkoliv umístitelnékamkoliv umístitelné
jednoduchá aplikacejednoduchá aplikace
elegantní vzhledelegantní vzhled

Zdroj: http://design-milk.com/…c-spice-rack

Článek Magnetické kořenky Mago5 byl publikován 12. dubna 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...