Vůně pro váš domov

Tagy:  vůně, bytové parfémy, sprej, difuzér, atmosféra, domov

Vůně pro váš domov

Vůně je něčím naprosto výjimečným, co je našimi smysly vnímáno, ať už si to uvědomujeme, či nikoli. Naše schopnost spojit si s vůněmi emoce, náladu i vzpomínky je neuvěřitelná. Je více než jasné, že vůně a parfémy hrají v našich životech velkou roli a o nás samotných mnoho vypovídá, jakými vůněmi se obklopujeme. Parfém navíc již není otázkou pouze našeho zevnějšku, ale také našeho domova. I ten si zaslouží naplnit příjemnou vůní, která potěší nás a mile překvapí i jakoukoli návštěvu.

Nechte vůni vstoupit do svého života

Prostředí, kde cítíme lehkou příjemnou vůni, je pro nás přitažlivé a rádi jej vyhledáváme. Určitě nás potěší, když se zrovna tak budou cítit přátelé u nás doma. I pro nás samotné je příchod do hřejivého provoněného domova nanejvýš příjemný. Způsobů, jak tak fantastické atmosféry v našem bytě či domě dosáhnout, je hned několik. Asi nejběžnější a nejznámější jsou bytové spreje, které však mnohdy nemusí být zrovna šetrné k našemu zdraví. Proto je vhodné volit kvalitní spreje na přírodní bázi, které jsou zdravotně nezávadné a co se provonění týče, odvedou skvělou práci. Jsou vhodné do malých místností, zejména na toaletu, kde pohotově překryjí či pohltí případný zápach. Výhodou je snadné dosažení požadované intenzity vůně.

Dalším možným způsobem, jak provonět menší pokoj či například šatník, je umístění parfémovaného sáčku. Sáček prostor naplní kupříkladu aromatem sladké vanilky a touto vůní nasákne i oblečení, ložní prádlo a podobně. Velmi jemnou vůni nám poskytnou také parfémované kameny, které můžeme použít jako zajímavou bytovou dekoraci a rozmístit je volně či do skleněné misky.

Zázrak zvaný difuzér

Přírodní aroma difuzerPřírodní aroma difuzer

Jednou z možností, jak vůni po bytě rozšířit, je pomocí difuzéru. Aroma difuzéry jsou nádobky naplněné intenzivní vůní s malým otvorem na horní straně, do něhož se zasunou bambusové tyčinky. Díky nim se parfém může šířit do vzduchu. Aroma difuzéry jsou skvělým způsobem, jak provonět byt a dosáhnout jedinečné a příjemné atmosféry. Designovým difuzérem můžeme potěšit hned dva smysly. Kromě uvolňování námi vybrané vůně je totiž navržen tak důmyslně, že je zároveň i vkusným bytovým doplňkem.

Jakou zvolit vůni?

Vůní je široká nabídka a jejich výběr je především velmi individuální. Každý ocení něco jiného, někdo se rád obklopuje svěží lehkou vůní, jiný ocení sladké a kořenité tóny. Oblíbené jsou také ovocné vůně do bytu. Na stránkách bytovéparfémy.eu se nám nabízí bohaté spektrum vůní, mezi kterými si jistě vybere každý. Dostupné jsou tam také difuzéry a mnoho dalších vychytávek, které přispějí k našemu krásnému a voňavému domovu.

Článek Vůně pro váš domov byl publikován 9. března 2010 v 14.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (2).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...