VARIO: držák kelímků

Tagy:  kelímek, plastový kelímek, plastové kelímky, držák, držák kelímků, vario, cup holder

Sponzorované odkazy:

VARIO: držák kelímků

S plastovými kelímky se setkáváme dennodenně, v kavárnách, pouličních stáncích, obchodech s rychlým občerstvením či v kinech. V plastových kelímcích nám jsou podávány nápoje nejen studené, ale i horké. Pití z plastu bývá obtížnější než pití ze skla, pokud nechceme obsah rozlít, musíme vynaložit značné úsilí a soustředěnost. O to větší pozornost musíme věnovat kelímkům, ve kterých máme horké nápoje nebo ze kterých popíjíme během chůze.

Ideálním řešením, jak předejít komplikacím rozlití nápoje je držák kelímků Vario, který je v současné době dostupný pouze na zahraničním trhu. Držák kelímků Vario zlepšuje ergonomii pití z plastových kelímků, neboť svým uživatelům nabízí komfortní rukojeť, která zabraňuje vylévání nápoje.

Držák disponuje velmi jednoduchým designem hladkých tvarů, které vytvářejí překvapující a inovativní formu výrobku. Vario je vyroben ze 100% recyklovatelného materiálu, jeho otevřené dno umožňuje využití pro různě velké a objemné kelímky.

Držák kelímků je ideálním řešením nejen pro každodenní potřeby, ale také při firemních či veřejných oslavách. Nevýhodu však je jeho skladovatelnost a přenosnost. Ačkoliv disponuje minimálními rozměry, dejme si ruku na srdce, kdo z nás by dennodenně držák nosil u sebe.

designové i praktickédesignové i praktické

Zdroj: http://design-milk.com/…o-cup-holder

Článek VARIO: držák kelímků byl publikován 15. března 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...