Flexibilní dětská vanička

Tagy:  flexi bath, dětská vanička, vanička, vanička pro děti, koupání, flexibilní vanička

Sponzorované odkazy:

Flexibilní dětská vanička

Flexi Bath – dětská vanička, která poskytne vašim dětem koupel od narození až do čtyř let jejich věku.

Flexibilní skládací vanička byla vyprodukována v Dánsku a představuje jedinečný produkt na světovém trhu s dětským koupelnovým vybavením.

K velkým přednostem Flexi vaničky patří především její skladovatelnost, díky polypropylenu a TPE materiálů, ze kterých je vyrobena, ji lze velmi snadno složit. A právě minimální požadavky na skladovatelnost, činí z vaničky Flexi jedničku na trhu. Složenou vaničku lze také velmi snadno přenášet z místa na místo, můžeme s ní cestovat, brát ji na dovolenou nebo použít na zahradě místo dětského bazénku. K dalším přednostem patří její vysoká míra bezpečnosti při koupání, jelikož dno vaničky je opatřeno vnitřním i vnějším protiskluzovým povrchem. Další výhoda spočívá v její stoprocentní stabilitě, která je zajištěna flexibilními stěnami a pevným materiálem. Vanička je vybavena tepelně citlivou zátkou, která se zbarví dle teploty vody, pokud je voda příliš horká, zátka se zbarví a tím nás upozorní.

Flexi Bath je výrobcem doporučována pro koupání dětí do čtyř let jejich věku, avšak díky vysoké flexibilitě ji mohou používat i děti starší. Vanička pojme až 39 litrů vody, její rozměry jsou následující: 66,5 × 38,9 × 2­3,8 cm.

Dostupnost Flexi vaničky je již i na českém trhu, cena se pohybuje kolem 700 Kč.

jednoduché složení a manipulacejednoduché složení a manipulace
vanička je vhodná pro děti od narození do 4 let jejich věkuvanička je vhodná pro děti od narození do 4 let jejich věku
výborné řešení pro dvě dětivýborné řešení pro dvě děti
maximální prostor, jedinečný designmaximální prostor, jedinečný design

Zdroj: http://design-milk.com/flexi-bath

Článek Flexibilní dětská vanička byl publikován 3. března 2010 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (3).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...