Diskuse ke článku Flexibilní dětská vanička

Flexibath

Napsal/a: Pavel

Přidáno: 03.05.2010 15.07

Odpovědět

Tato vanička je opravdu úžasná…je určena pro děti od narození do 4 let a její rozměry jsou 66,5×38,9×23,8 cm. Vejde se do ní celých 39 litrů H2O…což je zhruba objem průměrného odpadkového koše! Umíte si v ní představit 4 leté dítě?..Mám 3 měsíčního syna který měří 64 cm…do vaničky se opravdu nevejde!..a sedět ještě rozhodně neumí. Takže pokud chcete vyhodit penízeza další nepoužitelnou věc…vřele doporučuji!!!

Super vanička

Napsal/a: Jana

Přidáno: 03.05.2010 15.40

Odpovědět

Nerozumím komentáři pana Pavla. Sama mám 9 měsíčního synka, který však váží 11 kilo a měří 78 cm. To jsou míry, které odpovídají přibližně rok a půl starému dítěti. Vaničku, do které by se vešel, a která by nám plně vyhovovala jsem nemohla sehnat, až jsem objevila Flexibath. Je super, skladná, takže nikde přes den netrčí. Je super, slovo flexibilita ji s náležitostí sluší. Myslím, že cena cca 650 Kč není vysoká, pro někoho, kdo chce jít s dobou a zabývá se exkluzivitou interiéru je to super volba. Možná, že pro ležící děti to není ideální volba, ale pro sedící je to super věc. V létě využijeme i pro ven. Já, tuto vaničku naopak maminkám doporučuji.

Flexibath

Napsal/a: Šárka J.

Přidáno: 03.05.2010 15.43

Odpovědět

Co člověk, to jiný názor. Není věc, která sedne všem. Kdyby tomu tak bylo, tak pojem konkurence by ztratil totálně na významu.

Mimochodem, vaničku také vlastníma jsem s ní naprosto spokojená. Syn již sedí a rozhodně mu vanička není malá. Klasickou umělohmotnou (bez totálního designového ztvárnění), bych v žádném případě nechtěla.

Diskuze k článku

Aktivní odkazy nejsou v komentářích povoleny