Kompaktní dětská vanička z Herms

Tagy:  vanička, koupací vanička, dětská vanička, nábytek, nábytek pro děti, dítě, děti, koupací nádoba, koupelna, koupelnový nábytek, koupelnový systém, přebalovací pult

Sponzorované odkazy:

Kompaktní dětská vanička z Herms

Péče o dítě není vždy lehký a snadný úkol, vyžaduje tisíce hbitých pohybů za den a být neustále ve střehu. S každým úkonem a aktivní činností starosti o dítě je péče náročnější a vyžaduje mít vše „po ruce“.

Nejsložitější a velmi náročnou činností je především koupání novorozenců a kojenců. Většina maminek to řeší dětskou plastovou vaničkou, kterou postaví na zem do koupelny nebo zavěsí do stojanu. Další možností je nábytková sestava, která je však poměrně malých rozměrů a dítko z ní během dvou až tří měsíců vyroste.

Herms, přední výrobce dětského nábytku, uvedl na trh kompaktní baby nábytkovou sestavu, která v sobě spojuje praktičnost, multifunkčnost, techniku a design. Kompaktní koupelová sestava nabízí snadný a relaxační zážitek, nejen pro děti, ale i pro jejich maminky.

V dětské koupelové sestavě se mísí design v kombinaci s ergonomií a maximálním komfortem. Nábytek je navržen ve dvojím provedení, univerzálnější model disponuje i umyvadlem, jakmile dítě vaničce odroste, zůstane nám vkusný koupelnový nábytek.

Dětský nábytkový set disponuje také dostatečným úložným prostorem, přebalovacím pultem, posuvnými policemi, skříňkami a pracovní plochou. Dokonalé řešení, které využijeme i v době, kdy naše dětí dávno vaničce odrostly.

Herms: design myslí i na dětiHerms: design myslí i na děti
„vše na dosah ruky“„vše na dosah ruky“

zdroj: http://www.herms.com

Článek Kompaktní dětská vanička z Herms byl publikován 3. března 2011 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...