Mycí prostředky jsou již téměř sci-fi

Tagy:  spaghetti scrub, goodbye detergent, úklidové prostředky, čistící prostředky, těstoviny, špagety, drátěnka, hadr, úklidový hadr, mycí prostředky

Sponzorované odkazy:

Mycí prostředky jsou již téměř sci-fi

Konec mycích prostředků v našich domácnostech by mohlo znamenat zásadní převrat v úklidu. Možná to zní trochu jako sci-fi, ale s převratnou novinkou, která by měla dát sbohem všem úklidovým čističům přišla společnost Roland Products, Inc.

Kolekce úklidových prostředků, nazvaná Goodbye detergent!, má za cíl ekologické hledisko, tedy odbourání chemikálií z našich domácností. Úklidové prostředky v podobě špaget či těstovinových nudlí jsou nejen zajímavým kreativním dílem, ale také velmi účinným čistícím prostředkem.

Čistící „těstoviny“ umožňují provedení generálního úklidu celé domácnosti, a to bez použití jakýchkoliv chemických čistících prostředků. Jejich jedinečný ohebný tvar nám umožňuje dostat se všude tam, kde to s obyčejným hadrem není možné. Úklid celé domácnosti tak proběhne bez známek zápachu, poškrábání povrchu a ušetření peněz, které bychom vynaložili za nákup drahých úklidových prostředků.

Vedle klasické údržby domácnosti, můžeme „těstovinovou motanici“ používat k odstranění skvrn z kovu nádobí, odstranění vodního kamene z rychlovarných konvic, k loupání brambor či jiné zeleniny.

Úklid vaší domácnosti bez saponátů, to jsou nové úklidové prostředky z přírodního brusiva, v originálním designu.

pozor, tyto nejsou k jídlupozor, tyto nejsou k jídlu
vybírat můžeme z různých druhůvybírat můžeme z různých druhů

Zdroj: http://design-milk.com/…ye-detergent

Článek Mycí prostředky jsou již téměř sci-fi byl publikován 25. února 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...