Kalendář na rok 2010 z dílny Studio8 Design

Tagy:  Studio8 Design, fedrigoni, kalendář, kalendář na rok 2010, post-it, trhací bloček, kalendáře, stolní kalendáře

Sponzorované odkazy:

Kalendář na rok 2010 z dílny Studio8 Design

Studio8 Design je nezávislé grafické studio nesoucí pověst nevídaných, inteligentně a poutavě řešených kreativních produktů. Tým profesionálů, pracujících ve studiu, disponuje kreativními a nápaditými řešeními, jak zdokonalit to, co na trhu již nějaký čas existuje.

Tentokrát se pokusili o přeměnu kalendáře, jehož forma bude zábavná, hravá, barevná, nevšední a poutavá. Nutno říci, že se jim přeměna podařila více než na výbornou. Výsledkem jejich usilovné a snaživé práce je skutečně originální kalendář, splňující normy moderního designu.

Kalendář je v podobě blokové, papírové pyramidy, jednotlivé měsíce jsou od sebe barevně odděleny. Každý list papíru disponuje trojrozměrnou číslicí, která vzejde z papíru do prostoru. Odtrhnutím lístku dne, který již skončil, vstane číslice dne následujícího.

S ubývajícími dny i měsíci nám ubývá i obsah kalendáře, který je ke konci roku dosti tenký. Poslední den v roce se tak stane, že nám na stole leží pouze jeden list papíru.

Kalendář, inspirovaný bločky Post-it, je ideálním dárkem pro všechny, kteří milují originální nápady, nevšední design a hravost nejen v pracovním prostředí.

inspirací byly trhací bločky post-itinspirací byly trhací bločky post-it
originální kalendář na psacím stoleoriginální kalendář na psacím stole

Zdroj: http://design-milk.com/…-by-studio8/#…

Článek Kalendář na rok 2010 z dílny Studio8 Design byl publikován 22. února 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...