Krása dřevěných umyvadel

Tagy:  umyvadlo, umyvadla, dřevo, dřevěná umyvadla, koupelna, koupelny, vybavení do koupelen, Unique Wood Designs

Sponzorované odkazy:

Krása dřevěných umyvadel

O tom, že koupelnová umyvadla nemusejí být vyrobena pouze z keramiky nebo skla, svědčí nové modely pocházející ze společnosti Unique Wood Designs. Série dřevěných umyvadel, se nese v duchu harmonické kombinace přírody s nejmodernější technologií.

Léty prověřený materiál, dřevo, si našlo cestu i do koupelen, kde díky svojí přírodní formě působí velmi přirozeně. Umyvadla jsou vyrobena z nejtvrdších druhů celosvětových dřevin. Pro jejich výrobu se používají nejrůznější druhy dřevin pocházející nejen z Evropy, ale také z afrických a asijských kontrolovatelných lesů a stromových plantáží.

Designovou strukturu dodává dřevěným umyvadlům dýha, díky níž můžeme vybírat umyvadla nejrůznějších barevných odstínů a struktur.

Vysoká kvalita dřevina a pečlivé zpracování materiálu, dodávají umyvadlům mimořádně vysokou odolnost proti opotřebení. Speciální technologie výroby zajišťuje maximální míru vodotěsnosti, která si je rovna s umyvadly keramickými. Proti opotřebení nebo poškrábání jsou umyvadla chráněna povrchovou úpravou mnohovrstevní.

O tom, že dřevěná umyvadla mohou vnést do koupelny kousek přírody a zároveň vysoké exkluzivity, se můžete přesvědčit z obrázkové galerie.

atypické zpracování dřevaatypické zpracování dřeva
rozmanitost struktury i barevného zpracovánírozmanitost struktury i barevného zpracování

zdroj: http://freshome.com/…sinks-by-uwd

Článek Krása dřevěných umyvadel byl publikován 18. února 2010 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...