Umyvadlo slibující snížení spotřeby vody

Tagy:  umyvadlo, umyvadla, dřevo, dřevěná umyvadla, koupelna, koupelny, snížení spotřeby vody, spotřeba vody, klasické umyvadlo, lavor

Sponzorované odkazy:

Umyvadlo slibující snížení spotřeby vody

Umyvadlo patří k základním a dalo by se říci, že i k nezbytnému koupelnovému vybavení. Umyvadlo je ve všech moderních koupelnách považováno za samozřejmost a zároveň nedostačující prvek. V případě, že to prostor nebo koncepční řešení koupelny dovoluje, dává se přednost dvěma umyvadlům nebo jednomu dvojitému umyvadlu.

Nabídka umyvadel na našem trhu je nepřeberná, ať už se jedná o velikost, barvu, materiálové provedení nebo styl. Designéři nás stále překvapují s novými a originálními předměty, z nichž až zrak přechází. Ovšem umyvadlo, které dokáže šetřit vodou je ojedinělý případ a možná až pojetí sci-fi.

Umyvadlo od Maria Cichy slibuje snížení spotřeby vody, jelikož každá promarněná kapka vody nás stojí peníze. Umyvadlo slibuje úsporu vody až o 65 %, což v kombinaci s velmi elegantním a trendy designem, je dech beroucí.

Design umyvadla je inspirován historií, úspora vody je dána tím, že umyvadlo funguje na stejném principu, jako fungovala umyvadla v minulém století. Ovšem technická vyspělost se odráží v každém detailu, včetně výpusti a napuštění vody.

S tímto umyvadlem se možná vracíme v čase zpět, tedy alespoň co se zvyklostí a pohodlnosti týče, na druhou stranu je však nutné podotknout, že děláme velký krok pro naši ekologii.

minimalistické pojetí zaručuje exkluzivní designminimalistické pojetí zaručuje exkluzivní design
báze lavoru slibující úsporu vodybáze lavoru slibující úsporu vody

Zdroj: http://www.behance.net/…BASIN/767349

Článek Umyvadlo slibující snížení spotřeby vody byl publikován 24. listopadu 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...