Růžová jako trend, a to nejen v módních buticích

Tagy:  interiér, trendy, trendy na květen, jarní trendy, design, bydlení, byt, dům, růžová, barvy

Sponzorované odkazy:

Růžová jako trend, a to nejen v módních buticích

Jestli si lámete hlavu s tím, jaká barva je naprosto žhavým trendem letošního jara a léta, pak se podívejte do všech módních obchodů a budete mít okamžitě jasno. Ano, je to růžová. Ovšem zatímco v loňském roce vévodila molům pastelová barva, rok předtím zase neonová, letos jsou v kurzu naprosto všechny odstíny růžové, a to včetně vínové, fuchsiové a dalších, které mají s růžovou co do činění. Růžové odstíny se však nemusejí objevovat pouze ve vašem šatníku, skvěle se jim povede také v domácnosti, kam přinesou svěží vánek a optimistickou atmosféru. Nebojte se růžovou pustit do svého příbytku, volby rozhodně nebudete litovat.

Češi jsou v zařizování interiéru obvykle velmi konzervativní a zpravidla nevědí, do čeho investovat. Pořídí si proto jednoduché sedací soupravy v nevýrazných barvách, které sice neurazí, ale ani nikterak nenadchnou. Pokud jste vy o něco odvážnější, vsaďte na kombinaci trendy venkovského stylu a růžové barvy, které se společně skvěle doplňují. Tato sedací souprava je trendem letošního roku, který se hodí k dřevěnému nábytku, ale také k čistým bílým liniím. Pořídit ji můžete na e-shopu OLIVERBONAS.COM, a to za 21 590 korun.

Autor: OLIVERBONAS.COMAutor: OLIVERBONAS.COM

Bydlení dotvářejí také nejrůznější drobnosti, detaily a dekorace, které mohou být nenápadné a s interiérem tak nějak splývat, nebo naopak velmi výrazné a bát tak ústředním prvkem místnosti. Pokud se bojíte investovat do růžového nábytku, obstarejte si například tuto stylovou, sytě růžovou stolní lampičku, která je nejenom dokonalým bytovým doplňkem, ale také praktickou záležitostí. Hodí se jak do obývacího pokoje, kde se nebojíte barev, ale také do pokoje dětského nebo do ložnice. Koupíte ji na e-shopu LAMPSPLUS.COM za 3 635 korun.

Autor: LAMPSPLUS.COMAutor: LAMPSPLUS.COM

Polštářky jsou stylovou záležitostí, která se dlouhé roky nevyskytuje pouze v ložnicích nebo v pokojích, kde je postel, ale staly se velmi důležitým bytový doplňkem, který může zútulnit celou místnost. Instalovat je můžete buď na sedací soupravu, lenošky nebo křesla, ale také do polic, na komody nebo do knihovničky, kde vám scházejí knihy. Tento výrazný růžový polštářek se zajímavým vzorem můžete koupit na e-shopu VIRGINIAJOHNSON za 1 655 korun.

Autor: VIRGINIAJOHNSONAutor: VIRGINIAJOHNSON

Růžová barva se v interiéru může vyskytovat i v menším množství a zdaleka nemusí být tak výrazná a do očí bijící, jako je tomu u předešlých doplňků a nábytku. Světle růžová barva je symbolem jemnosti a decentnosti, proto ji můžete s klidem zahrnout i do svého stolování nebo k čaji o páté. Vaše domácí sušenky budou na tomto podnose vypadat naprosto fantasticky, ať už je budete podávat kdykoliv. Nádobí můžete koupit na e-shopu SELFRIDGES.COM, kde vás vyjde na příjemných 899 korun.

Autor: SELFRIDGES.COMAutor: SELFRIDGES.COM

Článek Růžová jako trend, a to nejen v módních buticích byl publikován 8. května 2015 v 18.00 v rubrice Nábytek, Dům, Byt a Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...