Inspirující loftové bydlení

Tagy:  loft, lofty, loftové bydlení, bydlení v loftu, dům, loftový byt, byt, byt

Sponzorované odkazy:

Inspirující loftové bydlení

Loftové bydlení lze charakterizovat následujícími slovy: otevřený prostor s minimálním počtem přepážek a maximálně vysokými stropy.

Výška loftových prostor je dána dispozičním řešením původní stavby, ze které moderní bydlení vzniklo. Nejčastějšími předchůdci stylových loftů jsou průmyslové budovy, továrny nebo pivovary.

Lofotvé byty patří k velmi poptávaným a zároveň patří k jedněm z nejdražších stylů bydlení. Úžasná přeměna se povedla stavbě nacházející se v Denveru, Coloradu. Budova starého mlýna Pride of the Rockies, byla transformována do přenádherného bytového domu.

Starý mlýn, pocházející z roku 1920 byl obnoven a zrekonstruován do úžasných 17 loftových bytů. Vynikající interiér úžasně provedené rekonstrukce si můžete vychutnat ve fotogalerii. Loftový byt disponuje dvěmi ložnicemi, dvěmi koupelnami, zábavným a obývacím centrem, jídelním prostorem, velkolepou terasou.

Velkoprostorové bydlení nabízí dostatečné soukromí, díky četnosti velkých oken jsou místnosti maximálně prosvětleny. Přítomnost trubek, rour a ocelových prvků přispívá k dramatičnosti atmosféry, navozuje futuristický pocit a celkově oživuje styl moderního bydlení.

loftové bydlení se stylo symbolem exkluzivityloftové bydlení se stylo symbolem exkluzivity

http://www.denverdee.com

Článek Inspirující loftové bydlení byl publikován 13. října 2011 v 00.00 v rubrice Dům. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...