Laminátové bazény – doveďte svou zahradu k dokonalosti

Tagy:  laminátové bazény, bazén, zahrada, pohodlí, léto, odpočinek, koupání, děti, radost, tvar bazénu, rozměry, velikost

Sponzorované odkazy:

Laminátové bazény – doveďte svou zahradu k dokonalosti

Pokud jste hrdými vlastníky rodinného domku, pak se také jistě můžete pochlubit krásnou zahradou. Není nad to si v horkých letních měsících poležet na čerstvě posekaném trávníku, odpočinout si během pletí záhonů, dopřát si ledový drink na pohodlné houpačce a nebo si večer s rodinou či přáteli ogrilovat maso a zeleninu. Zkrátka a dobře, dům bez zahrady by byl jako ryba bez vody – naprosto k ničemu. Určitě jste také v době horka a sucha zažili chvíle, kdy byste se rády smočili ve vodě a místo toho raději hledáte stinný úkryt. Zapomeňte na zahradní hadice či provizorní dětské bazénky, pořiďte si zahradní ,,doplňkem“, který uspokojí vaše touhy po svlažení se, poskytne vám oázu zábavy na celé dny a vašim dětem vykouzlí úsměv na rtech, a sice – laminátový bazén.

Laminátové bazény se staly nejvyhledávanějším zbožím, při výběru zahradního bazénu. Jeho výhod je hned několik. Zaprvé disponuje dlouhou životností, neboť je zasazen do země, kde vydrží desítky let neporušen. Jeho povrch nepodléhá korozi ani zkáze hlínou. Pokud si vyberete krytý bazén se samočištěním, budete ve výhodě, neboť voda uvnitř vydrží několik sezón a bude stále čistá. Ušetříte tak tisíce korun za zbytečné výměny kubíků čisté vody.

Bazén dovede vaši zahradu k dokonalosti, autor: expornetBazén dovede vaši zahradu k dokonalosti, autor: expornet

Povrchová úprava

Dnes se již stává standardem, že je bazén vybaven zastřešením či je instalován ohřev bazénové vody. Proto již standardní povrchová úprava našich bazénů je vyráběna s ohledem na tuto skutečnost se zvýšenou odolností proti teplé vodě s eventuálním celoročním provozem. Pro povrchovou úpravu bazénů jsou použity materiály té nejvyšší kvality. U těchto materiálů je samozřejmostí stabilizace vůči UV záření a vysoká odolnost proti chlorované vodě. Bazén je standardně vyráběn ve světle modrém provedení. Na přání si však lze vybrat z široké škály barev a odstínů.

Tvar bazénu

Jedním z nejdůležitějších rozhodnutí před stavbou bazénu je jeho tvar, který je důležitý, neboť plní estetickou funkci, neměl by zabírat přebytečný prostor a v neposlední řadě musí vyhovovat vám, jakožto plavcům.
U každého typu bazénu je dostatek rozměrů, které umožňují vybrat typ bazénu, který odpovídá požadavkům a prostoru, kde bude budoucí bazén nainstalován. Dále tyto rozměry umožní vyhloubit ideální výkop pro budoucí fixaci bazénu. Tento výkop by neměl být větší o 15–20 centimetrů po celém obvodu bazénu, včetně dna.

Pořiďte si krycí laminátový bazén, autor: pmfactumPořiďte si krycí laminátový bazén, autor: pmfactum

Článek Laminátové bazény – doveďte svou zahradu k dokonalosti byl publikován 8. června 2012 v 10.00 v rubrice Zahrada. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...