Bazénové zastřešení

Tagy:  bazény

Bazénové zastřešení

Zastřešený bazén na vlastní zahradě již nepředstavuje žádný nadprůměrný přepych, který by měl být lidem nedostupný. Když si pořídíte bazén na vaši zahradu, zastřešení by u něj nemělo chybět. Popravdě řečeno, zastřešení bazénů má hned několik velkých výhod, což souvisí logicky s důvody, proč si zájemci zastřešení kupují a instalují.

Jestliže se podíváme na typy zastřešení, tak ty se odvíjí od toho, jaký bazén v domácnosti máte zakoupený. Ostatně na webu http://www.albixon.cz/ se můžete přesvědčit o tom, že bazénové zastřešení se liší u druhů bazénů. Začneme-li nejjednodušším zastřešením, tak to se vztahuje k bazénům s nafukovacím límcem. Toto zastřešení je velmi jednoduché, jelikož se skládá z jakéhosi stanu, který obepíná celý obvod bazénu a kdykoli se dá odstranit. Na bazén se dává většinou pouze večer, anebo tehdy, když je nezbytné bazén zakrýt na noc. Nejjednodušší zastřešení bazénů tohoto typu je logicky i nejlevnější podobně, jako je tomu i u samotných bazénů s nafukovacím límcem. Zastřešit bazén je možné podobně i v jeho jiné nadzemní laminátové podobě. Nadzemní bazény se jinak zakrývají klasickou fólií anebo fólií solární, která ještě umí ohřát navíc vodu.

Zastřešení bazénu Monaco Future, zdroj: albixon.czZastřešení bazénu Monaco Future, zdroj: albixon.cz

U zapuštěných bazénů je zastřešení řešené ještě mnohem důmyslněji. Zastřešení se řeší posunovacím systémem, kdy se dá střecha doslova srolovat a zakrytý bazén je najednou otevřený. Při krásném slunečném počasí se tak lidé mohou koupat v otevřeném bazénu. Bazénové zastřešení tohoto typu podobně jako i jiné bazénové příslušenství se dá sehnat na zmiňovaných webových stránkách společnosti Albixon za solidní ceny. Pokud si nebudete vědět se zastřešením rady, tak se můžete bez problémů na tomto webu i poradit. Dosáhnete tak toho, že váš bazén bude zastřešen maximálně efektivně.

Článek Bazénové zastřešení byl publikován 24. června 2013 v 14.45 v rubrice Zahrada. Autorem článku je redakce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...