Mountfield kolo štěstí opět v akci

Tagy:  Mountfield, bazény, sekačky, zahradní technika, nákupy

Sponzorované odkazy:

Mountfield kolo štěstí opět v akci

Těžko si vůbec vzpomeneme, kdy nás poprvé televizní reklama vyzývala k zatočení si kolem štěstí u Mountfieldu. Zdálo se, že kdo zaváhá, vzdá se možnosti odnést si nákup o desítky procent levněji. Nikdo netušil, že se kolo tak osvědčí, že bude na zákazníky čekat i další roky, a to dokonce v tu nejlepší dobu k nákupu.

Mountfield pro úspěch znovu

I počátek roku 2011 potěší všechny, kteří potřebují nakoupit nejen zahradní techniku. Mountfield opět připravil k roztočení kolo štěstí, které nakupujícím nabízí slevy či umožní odnést si nákup zcela zdarma. A díky výročí, tedy konkrétně patnáctému, se Mounfield rozhodl pořádně „plácnout přes kapsu“.

Hlavní tahák – VOLVO V70

Tento rok se Mountfield opravdu předvedl. Hlavní cenou, tedy lépe řečeno 58 hlavními cenami není nic jiného než VOLVO V70. Každý den se totiž losuje jeden zákazník, který se vzápětí stane šťastným majitelem tohoto vozu.

Jak na výhru?

Hlavní téměř milionová výhra je tím, co zaujme každého. Šanci na její získání má každý zákazník, který si v prodejnách zakoupí zboží alespoň v hodnotě pětistovky. Tímto nákupem se již dostává do slosování.

Velkou výhodou je, že lístek, který jednou vstoupí do hry, v ní zůstává až do samého konce. Osudí se totiž v průběhu času plní, lístky přibývají. Každý den má tedy zákazník šanci, že šťastná ruka padne na jeho lístek, i když pravděpodobnost se snižuje.

VOLVO 70, autor: kolostesti.czVOLVO 70, autor: kolostesti.cz

Jak a kdy se losuje?

Výherce hlavní ceny, stříbrného Volva, se losuje denně před půl sednou večer, a to na televizi NOVA. Přehled automobilů ve hře včetně jejich nových vlastníků je k dispozici i na webových stránkách kola štěstí.

Co u Mountfieldu nakoupit?

Mountfield je obchodem zejména pro majitele zahrad. Nabízí širokou paletu výrobků sloužících k úpravě zahrady či pozemků, jako jsou sekačky, křovinořezy, zahradní či motorové pily. Pro dokonalou zimní údržbu to jsou pak sněhové frézy. Mezi produkty nesmějí chybět také například čerpadla či traktory.

Na zahradu i balkon

Další skupinou výrobků nabízených na těchto prodejnách je zahradní nábytek, slunečníky, houpačky, grily a ohniště, ale také třeba podlahové kazety, které zútulní každou zahradu či terasu.

Bazény a bazénky

Pro majitele zahrad jsou neméně zajímavou částí nabídky bazény. Vybírat lze z široké škály nadzemních i zapuštěných bazénů, samozřejmostí je prodej veškerého příslušenství.

Když je potřeba něco opravit…

Mountfield zákazníky potěší také širokou nabídkou náhradních dílů pro mnoho typů výrobků.

Článek Mountfield kolo štěstí opět v akci byl publikován 1. února 2011 v 00.00 v rubrice Zahrada. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...