Příbory Toner – vsaďte na českou kvalitu

Tagy:  Toner, speciální linie, populární linie, dětská linie, výroba, historie, společnost

Sponzorované odkazy:

Příbory Toner – vsaďte na českou kvalitu

Kuchyň je pro správné strávníky nejdůležitější místností v bytě či domu, ve které stráví i několik hodin denně, proto by měla být vybavena tím nejkvalitnějším zbožím, jenž vám zaručí přípravu skvělých pokrmů a zaručí pohodlné stolování. Pokud právě zařizujete kuchyň a vyplňujete přihrádky kýženým ,,nářadím“, určitě byste měli začít u příborů, bez těch se totiž kulinářské hody velice špatně uskutečňují. Pro prvotřídní příborové sady nemusíte chodit daleko, Toner je totiž českou jedničkou v kuchyňském vybavení.

Toner economic line, autor: tonerToner economic line, autor: tonerTuristická linie příborů, autor: tonerTuristická linie příborů, autor: toner

O společnosti

Prvotní informace o započetí výroby se datují do roku 1883, kdy moravskotřebovský občan německé národnosti, Franz Bibus otevřel provoz stříbrnické dílny. Z roku 1892 jsou již záznamy o poměrně širokém sortimentu stříbrnické výroby a výroby kovových příborů. Vlastní technologie se stále vyvíjela od původní ruční manufakturní výroby až po dnešní převážně strojní způsob výroby. Postupem doby se měnila právní forma i název společnosti od původního Toner, přes Sandrik a Rostex, až k současnému stavu Toner s.r.o.

Speciální linie ,,,cibulák", autor: tonerSpeciální linie ,,,cibulák", autor: toner

Výroba příborů

Firma Toner není co se výroby příborů týče žádným nováčkem, na svém kontě má již tisícovky výrobků, neboť se v dané oblasti pohybuje necelých 120 let. Technologie byla postupně zdokonalována z původní ruční manufakturní výroby až na současnou vyspělou úroveň mechanizace a automatizace. Úspěch příborů značky Tner spočívá ve vysoké profesní odbornosti pracovníků, kteří neustále pracují na nových návrzích příborových designů, optimálních výrobních technologiích, přičemž garance vysoké kvality a potřebných užitných vlastností finálních výrobků je samozřejmostí.

Příbor pro děti, autor: tonerPříbor pro děti, autor: tonerSpeciální příbor ze dřeva, autor: tonerSpeciální příbor ze dřeva, autor: toner

Péče o příbory

pokud si koupíte novou sadu příborů, určitě byste měli znát pár pravidel, která uskutečnit, než začnete náčiní užívat.
Před prvním použitím příbory umyjte v teplé vodě s použitím neagresivního tekutého mycího prostředku, opláchněte je a měkkou utěrkou utřete do sucha. Celonerezové příbory je možné mýt i v myčce nádobí. Po ukončení zvoleného programu mytí ihned vyjměte příbory z myčky, aby kondenzací vodních par nevznikly skvrny. Nenechávejte příbory v myčce oschnout, jednotlivé díly příborů měkkou utěrkou otřete do sucha, zejména pak čepele nožů. Nepoužívejte čistící prostředky, které mohou poškodit leštěný povrch příborů, jako jsou čistící prostředky na bázi písku, hubky s kovovým vláknem, drsné mycí utěrky, agresivní chemické látky a pod. Příbory vyšší užitné hodnoty, jako jsou postříbřené, satinované nebo dekorativně pozlacené, pokud chcete uchovat na delší dobu, používejte je a udržujte je s ohledem na jejich speciální povrchovou úpravu.

Oblíbená linie příborů Toner, autor: tonerOblíbená linie příborů Toner, autor: toner

Článek Příbory Toner – vsaďte na českou kvalitu byl publikován 12. ledna 2012 v 14.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...