Příbory, které mají své kouzlo

Tagy:  nádobí, kuchyně, nůž, vidlička, lžíce, lžička, sada, set

Sponzorované odkazy:

Příbory, které mají své kouzlo

Ať už si potrpíte na etiketu stolování nebo si vystačíte s klasickým prostíráním, rozhodně se nikdy neobejdete bez příboru, který je jednoduše základem každé jídelny. Výběr příboru většina lidí bere na lehkou váhu a nepřikládá mu příliš velkou roli, nicméně chcete-li jíst stylově, nechte se inspirovat kousky, které rozhodně mají své kouzlo a nebudou vám dělat ostudu na rodinné oslavě, během Štědrovečerní večeře ani při obědu, pořádaném pro přátele.

Spousta rodin vlastní dvě sady příborů. Jednu, která slouží ke každodennímu užívání a může se poztrácet v myčce na nádobí, neboť stála sotva pár korun. A poté druhou, se kterou stoluje ve výjimečných příležitostech. Pakliže vám luxusnější sada příborů chybí, rozhodně byste si ji měli pořídit, neboť nikdy nevíte, kdy se bude hodit. Na e-shopu BLOOMINGDALES najdete stříbrné příbory v krásném dřevěném obalu již od 1 850 korun.

Autor: BLOOMINGDALESAutor: BLOOMINGDALES

Některé světově proslulé módní značky jsou vyhlášené především svými modely, doplňky a šperky, pro které by mnoha žen vraždila. Možná jste ale doposud nevěděli, že přesně takové ikony vyrábějí také bytové doplňky a dokonce příbory. Například velmi populární francouzská značka Versace přináší novou kolekci velice luxusních stříbrných příborů, které rozhodně stojí za to! Pokud rádi čas od času stolujete na úrovni, příbory od Versace by vám neměly chybět. pořídit je můžete na e-shopu BLOOMINGDALES za 4 605 korun.

Autor: BLOOMINGDALESAutor: BLOOMINGDALES

Pokud jste byli doposud zvyklí na klasické příbory, které jsou celokovové, bez špetky nápadu a nějaké drobnější změny, pak rozhodně nastal čas, kdy si pořídit novou a o poznání exkluzivnější sadu, která bude reprezentativním prvkem vaší jídelny. Příbor by měl být nejenom praktický, ale také stylový a nevíte-li, kde takové kousky sehnat, pak se podívejte na nabídku od BLOOMINGDALES, která je opravdu bohatá. Pořiďte si například tyto stříbrné příbory se zajímavou kovovou aplikací, která se dokonale hodí do moderních interiérů. Sada vás vyjde na 2 185 korun.

Autor: BLOOMINGDALESAutor: BLOOMINGDALES

Jedním z velice exkluzivních materiálů, které se v interiérech neobjevují tak často, je mramor. Ten můžete spatřit spíše v exteriérech. Pokud se ale vyskytne v kuchyni, pak vpadá opravdu luxusně a především nadčasově. Moderní jsou rozhodně mramorové kuchyňské linky a také příbory. Ty vypadají skvěle a navíc jsou prakticky nerozbitné, což se hodí i v případě, máte-li menší děti. Vyberte si z několika barevných variant, které na vás čekají v prodejnách PUREHOME, a to již od 1 945 korun z sadu.

Autor: PUREHOMEAutor: PUREHOME

Článek Příbory, které mají své kouzlo byl publikován 25. února 2015 v 12.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...