Jak oslavit Silvestra doma

Sponzorované odkazy:

Jak oslavit Silvestra doma

Oslavy přelomu roku se blíží mílovými kroky, a pokud jste si včas nezamluvili ubytování na horách v nějaké chaloupce, budete nyní těžko něco shánět. Plánovali jste-li i tak raději oslavit silvestrovskou noc u vás doma, přečtěte si pár tipů na to, jak si toto bujaré veselí užít i v pohodlí domova.

S příchodem nového roku se pojí nejrůznější předsevzetí, oslavy, ohňostroje, někde také litry alkoholu, oslavy s přáteli a rodinou. Váš dům by tak měl mít místo, kde budou moci hosté přespat, protože po nadměrné konzumaci alkoholu, bude někdo těžko řídit, či shánět taxík nad ránem, protože ty jsou v noci ze Silvestra na Nový rok nedostatkovým zbožím.

Proto včas připravte místnost pro hosty, či alespoň zkontrolujte rozkládací pohovku, zda je dostatečně čistá, vysátá, hostům připravte ručníky a ložní prádlo, abyste se na Silvestra těmito pracemi nemuseli zdržovat. Budete mít plné ruce práce s vařením, přípravou pohoštění, slavnostní tabule a vymýšlením zábavy pro hosty.

Vytáhněte deskové hry

Spousta mladých se i na Silvestra baví hraním her ve virtuální realitě, či různými gamblerskými soutěžemi. Myslím, že elektroniky si během roku užijeme až až, proto klidně buďte na Silvestra offline a užijte si přítomnost blízkých. Klidně vymyslete pohybové aktivity, karaoke, ale zábavu zažijete i u twisteru, či obyčejných deskových her, jako jsou monopoly, či dostihy, ani různé karetní hry nebudou vaše hosty nudit, pokud si zahrajete o peníze, či plnění nějakých úkolů.

Dejte si novoroční předsevzetí

Společně se můžete také pobavit o tom, jaké má kdo novoroční předsevzetí a navzájem se inspirovat. Není na škodu udělat soutěž o nejnemožnější předsevzetí, které jste si kdy dali. Můžete také uzavřít sázky na to, kdo předsevzetí poruší jako první.

Připravte si fotokoutek

Na Silvestra si můžete užít i to, že jsou povoleny třpytivé a nestandartní outfity. Sežeňte zábavné silvestrovské propriety, třpytivé klobouky, nápisy, legrační brýle a udělejte si doma improvizovaný fotokoutek, uvidíte, že takové fotografie budete s láskou uchovávat hodně dlouho.

Nezapomeňte na bar

Vlastníte-li vinotéku, či bar, jste víceméně na Silvestra připraveni. Pokud ne, určete si místo, kde se budou míchat drinky, kam si připravíte sklenice, zásobu ledu, alkoholu a džusů, zkoukněte na internetu nějaké tutoriály na výrobu míchaných nápojů a překvapte své hosty svým barmanským umem. Nezapomeňte dát včas chladit šampaňské na půlnoc!

Článek Jak oslavit Silvestra doma byl publikován 27. prosince 2022 v 07.00 v rubrice Dům. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...