Profesionální vedení účetnictví SVJ

Profesionální vedení účetnictví SVJ

Správné vedení účetnictví SVJ může být velký oříšek. V dnešní době řeší řada společenství vlastníků jednotek (SVJ) problém s tím, jak se efektivně a přehledně starat o své účetnictví. Patříte mezi ně i vy? Nevíte si rady s tvorbou dlouhodobého rozpočtu, vedení analytické evidence vám nic neříká a vymáhání poplatků od neplatičů je vám proti srsti? V tom případě je tu pro vás Prague Property Management (PPM).

Odborné vedení účetnictví SVJ vám ušetří čas i peníze

Víte, co všechno spadá pod svědomité a efektivní vedení účetnictví SVJ? Například vymáhání nedoplatků je vždy nepříjemné, a tak je řada klientů ráda, že to za ně vyřešíme. A to není zdaleka vše. Pojďme se společně podívat, jaké úkony sem můžeme zařadit:

  • Vedení účetní knihy, veškerých faktur a plateb
  • Podrobná a průběžná evidence záloh vlastníků – jejich přeplatků a nedoplatků
  • Zajištění podkladů pro vymáhání pohledávek
  • Spolupráce s orgány činnými ve vymáhání
  • Sestavení účetní závěrky a inventarizace
  • Vypracování rekapitulace fondu oprav
  • Příprava podkladů pro tvorbu rozpočtu SVJ na další období
  • Vedení účetní evidence pro vlastníky jednotek dle platných zákonů
  • Možnost kompletního zastoupení pozice předsedy SVJ

Jednoduše za vás vše zařídíme tak, abyste si nemuseli dělat zbytečné vrásky a mohli se naplno věnovat koníčkům nebo rodině.

Nechte vedení účetnictví SVJ v Praze a blízkém okolí na PPM

Hledáte způsob, jak efektivně vést účetní agendu? Chcete mít pod kontrolou plnění rozpočtu, nebo si nevíte rady s narůstajícím počtem neplatičů? Svěřte se do rukou odborníků z Prague Property Management (PPM). Odpovědné účetnictví je totiž základem každého úspěšného hospodaření.

Naše činnost je zaměřena na vedení kompletního účetnictví právě pro společenství vlastníků jednotek (SVJ). Jsme připraveni zajistit veškeré účetní činnosti, včetně vedení online evidence a vymáhání pohledávek v souladu s aktuálními le­gislativními zákony i předpisy. Vyhnete se tak zbytečným starostem, ušetříte čas a hlavně vynaložené finance, které nepřesáhnou rámec plánovaného rozpočtu. Navíc jsme v rámci našich služeb pojištěni proti škodám způsobeným třetím stranám flexibilním pojištěním až do výše 50 000 000 Kč. V neposlední řadě disponujeme přívětivou klientskou zónou, díky které vás o všem včas informujeme, a vaše dotazy tak nikdy nezůstanou bez odezvy.

Článek Profesionální vedení účetnictví SVJ byl publikován 8. ledna 2020 v 21.45 v rubrice Dům. Autorem článku je Redakce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...