Skryté IP kamery vám zaručí klidné spaní

Skryté IP kamery vám zaručí klidné spaní

Kdo by nechtěl vědět, co se děje v jeho bytě, domě, na chalupě nebo v chatě, když nikdo z obyvatel není přítomen. Naše obydlí se tak stává snadným cílem zlodějů, vandalů či bezdomovců. Že jsme měli nezvanou návštěvu, zjistíme mnohdy až po několika dnech či týdnech a šance na dopadení pachatele je mizivá. I policie bývá v těchto případech bezradná, a tak nám zůstanou většinou jenom oči pro pláč.

Pokud ovšem nechceme nic nechat náhodě, můžeme se na záškodníky předem připravit. Stačí si na místech, které chceme hlídat, umístit špionážní kamery. Kamery se při jakémkoli pohybu zapnou a natočí situaci, která se před nimi odehrává. Skryté IP kamery jsou nenápadné, zloděj o nich nemá ani ponětí. Můžete je mít skryté v žárovce, v hodinách, v imitaci knihy, prostě kdekoli. Záznam ze špionážních kamer může posloužit na policii jako důkaz a rozhodně přispěje k rychlejšímu dopadení pachatele. Špionážní kamera s detekcí pohybu reaguje na pohyb a okamžitě nahrává. Ve FULL HD kvalitě zachycuje video i zvuk. Pomocí wi-fi vás může okamžitě informovat a zaslat zprávu na chytrý telefon. Stejně rychle pak můžete reagovat i vy a zalarmovat policii.

Rozhodnete-li se tedy pro nákup IP kamery, otevře se před vámi široká nabídka mnoha modelů a typů. Důležité bude promyslet, kam přesně chcete kameru umístit a co potřebujete, aby zachycovala. A pak si ověřit mnoho dalších parametrů: vysokokapacitní nabíjecí baterie, aktuální zaznamenání přesného času, wi-fi, FULL HD, nastavitelný náklon čočky… Pokud si s tolika položkami nebudete vědět rady, specialisté vám při nákupu poradí a všechno vysvětlí. Takže neváhejte a začněte hlídat svůj dům jako profesionálové.

Skryté IP kamery lze zakoupit na eshopu „Cel-Tec.cz.

Článek Skryté IP kamery vám zaručí klidné spaní byl publikován 3. prosince 2017 v 22.45 v rubrice PR články. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...