Geodézie je zaměřování i 3D modelování

Sponzorované odkazy:

Geodézie je zaměřování i 3D modelování

Než začnete stavět, potřebujete podklady od geodetů pro projektanty. Než začnete vyřizovat zápis do katastru nemovitostí, potřebujete také geodetické služby. Co vše spadá do oboru geodézie, na koho se obrátit v případě potřeby? Seznamte se se společností VISIONPLAN-3D, odborníkem v geodézii. Provádí geodetické práce pro veřejnost i podnikatele, stavební firmy, projekční kanceláře.

GeodézieGeodézie

Firma VISIONPLAN-3D poskytuje geodetické služby napříč celým oborem, například zaměření pozemku pro projekt domu, vytyčení stavby a pozemku, polohopisné a výškopisné zaměření. VISIONPLAN-3D umí také vytvářet 3D modely a vizualizace, virtuální prohlídky interiérů a exteriérů. Ke své práci používá nejmodernější technologii, je to laserové skenování, 360° kamery, přístroje pro přesná data a výstupy.

S kompletní geodetickou činností společnosti VISIONPLAN-3D se můžete seznámit na jejích webových stránkách. Najdete zde také ukázky realizovaných prací, reference a možnost sjednat si nezávaznou konzultaci zdarma. Firma VISIONPLAN-3D klade důraz na kvalitně odvedenou práci, rychlost, časovou flexibilitu a najde řešení na míru i pro nekonvenční zakázky.

Článek Geodézie je zaměřování i 3D modelování byl publikován 1. srpna 2021 v 00.00 v rubrice Dům. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...