Tepelná čerpadla – budoucnost bez nich si dnes nelze představit

Tepelná čerpadla – budoucnost bez nich si dnes nelze představit

Domácnosti, firmy, infrastrukturní projekty, města. Otázka čisté energie a efektivního nakládání s energiemi se dnes týká beze zbytku všech částí našich životů. Vždyť po roce 2021 nebude moci na území EU vzniknout novostavba s minimální spotřebou elektrické energie. Pokud dnes v západní Evropě vzniká nový velký infrastrukturní projekt, je otázka jeho dopadu na životní prostředí tou jednou z nejčastěji pokládanou.

Pokud má nějaký zdroj tepla ambici „uspět“ i v budoucnosti, jsou to právě tepelná čerpadla. Nejenže se jedná o „čistý“ zdroj energie, ale zároveň také o jeden z nejefektivnějších způsobů vytápění či ohřevu teplé vody (viz zde).

Vzduch/voda IVT AIR X, foto: cerpadla-ivt.czVzduch/voda IVT AIR X, foto: cerpadla-ivt.cz

I v ČR seženete kvalitní a prověřená čerpadla

Český spotřebitel se navíc může těšit z toho, že jsou mu dostupná čerpadla výrobců, které v celosvětovém měřítku patří k absolutní špičce. Jednou z těchto značek je IVT, která je v České republice zastoupena společností IVT, s.r.o. A jaké že jsou výhody těchto tepelných čerpadel?

  1. vysoký výkon, kdy tato čerpadla často patří k tomu nejlepšímu, co je aktuálně na trhu k dispozici, viz zde
  2. garance uváděných parametrů, kterou potvrzuje evropské ocenění kvality Q
  3. nadstandardně dlouhá záruka
  4. vlastní servisní tým a tým pro instalaci čerpadel, tj. jistota odborné instalace, která maximálně podpoří výkon čerpadla a bezproblémový pro­voz
  5. široká nabídka jednotlivých typů tepelných čerpadel, tj. konzultant společnosti není limitován tím, že je schopný nabídnout pouze čerpadla se systémem vzduch – vzduch apod.
  6. garance dostupnosti náhradních dílů po dobu min. příštích 10 let
  7. 25 let zkušeností a více než 12 000 instalo­vaných jednotek, které se společnosti IVT, s.r.o. dělají největšího dodavatele tepelných čerpadel v ČR
  8. možnost získání státní dotace na pořízení čerpadla
Země/voda IVT Premiumline, GEO, foto: ivt-cerpadla.czZemě/voda IVT Premiumline, GEO, foto: ivt-cerpadla.cz

Tepelná čerpadla IVT pochází původem ze Švédska, kde má tento zdroj tepla dlouhou tradici, a zkušenosti tamních obyvatel dokazují, že se jedná o kvalitní produkty, jejichž životnost i v takto náročných podmínkách dosahuje více než 20 let.

Pokud tedy chcete snížit svoji závislost na ceně elektřiny či zemního plynu a zároveň si zajistit spolehlivý zdroj „čisté“ energie, obraťte se na konzultanty ze společnosti IVT, s.r.o. s žádostí o posouzení Vašeho případu. Kontakty na zástupce v jednotlivých regionech najdete na této stránce.

Článek Tepelná čerpadla – budoucnost bez nich si dnes nelze představit byl publikován 18. října 2017 v 00.00 v rubrice PR články. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...