Trendy barvy pro léto 2017 – tyhle doma musíte mít!

Tagy:  byt, dům, barvy, design, interiér, doplňky, dekorace

Sponzorované odkazy:

Trendy barvy pro léto 2017 – tyhle doma musíte mít!

Stejně jako v módě a oblékání, i v případě bytového design platí, že byte se měli řídit určitými a aktuálními trendy. Samozřejmě není možné měnit styl bydlení co dva měsíce, jako je tomu u šatníku, ale určitě se zaměřte na sezónní trendy. Není nutné si rovnou pořizovat zbrusu novou sedací soupravu, ale například se zaměřit na doplňky. Ať už se rozhodnete létem inspirovat naplno a vrhnete se do rekonstrukce nebo zůstanete při zemi jen s koupí svíček a obrázků, tyhle barvy by u vás doma létě neměly chybět!

Žlutá v létě i na podzim

Jistě jste si stačili v šimnout, že byla trendem loňského podzimu žlutá barva. Letos je tomu také tak, nicméně není žlutá jako žlutá. Zatímco v listopadu letěla hořčicově žlutá v kombinaci s hnědou, letošní léto je v kurzu kanárkově žlutá. Ta se objvuje i v šatnících a doma stejně tak. Obstarejte si například stylovou žlutou pohovku, žluté retro spotřebiče do kuchyně, výrazné nádobí a nic nezkazíte ani obrazem, kde bude právě tato barva převládat. Žlutá je velice pozitivní barvou, proto se ji rozhodně nebraňte.

Autor: NOVICA.COMAutor: NOVICA.COM

Růžová nejenom v šatníku

Další senzační letní barvou je samozřejmě růžová. Ta je trendy prakticky každý rok na jaře a vlétě, neboť je veselá a sluší naprosto všem ženám. Růžová se však bude skvěle vyjímat i u vás doma. Muži ji možná neocení, ale pokud milé dámy žijete single, pak si růžovou ve všech svých podobách nechejte proniknout. Růžová může být skvělým akcentem co do doplňků, ale také jako ústřední prvek. Bát se nemusíte ani části růžové kuchyňské linky. Rozhodně tak budete originální a netradiční.

Bílá jako známka elegance

Ne všichni si potrpí na výrazné nebo pastelové barvy a nutno podotknout, že ne všechny místnosti barvy snasou. Pokud máte menší prostory, mohou je výraznější barvy ještě o něco zmenšit. Pakliže si nejste jisti, že by právě vašemu interiéru barvy příliš slušely, zůstaňte u jednoduchosti a klasiky, kterou nic nezkazíte. Jasnou volbou je bílá barva, jež navíc působí velmi elegantně a svým způsobem i luxusně. Pokud ji navíc budete spojovat s metalickými barvami, o exkluzivní interiér bytu nebo domu máte postaráno.

Autor: NEIMANMARCUS.COMAutor: NEIMANMARCUS.COM

Článek Trendy barvy pro léto 2017 – tyhle doma musíte mít! byl publikován 19. července 2017 v 12.00 v rubrice Nábytek, Dům, Byt a Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...