Dosluhují vám poštovní schránky v bytovém domě?

Dosluhují vám poštovní schránky v bytovém domě?

V mnoha společných prostorech bytových a panelových domů se můžete setkat s nevzhlednými a dokonce i často mechanicky poškozenými poštovními schránkami. Takové, několik let staré schránky, nedělají dobrý dojem na okolí, ale ani neplní hlavní funkci, a to bezpečné uchování Vaší pošty. Pokud jste si už někdy pohrávali s myšlenou výměny schránek, ve článku se dozvíte zajímavé informace, a to nejen o možnostech umístění a typech sestav poštovních schránek, ale také Vám dáme doporučení na firmu, která se poštovními schránkami zabývá již více jak 22 let.

Na výběr několik možností uchycení sestavy schránek

Nabízí se několik možností, kam Vaše schránky umístíte. Můžou být namontovány na stěnu, zabetonovány do zdi, upevněny do vstupních dveří či celá sestava může volně stát ve volném prostoru.

Dále máte na výběr, zda bude sestava poštovních schránek umístěna ve vnitřních prostorech Vašeho bytového či panelového domu nebo bude umístěna venku. Na základě této informace Vám firma, která bude provádět realizaci, doporučí správný typ schránky, aby se Vám nestalo, že po několika letech Vám začnou schránky korodovat a vy zjistíte, že Vámi zvolený typ schránky byl určen pouze do interiérů.

Materiálově si můžete vybrat, zda máte zájem o dražší variantu, a to sestavu z nerezových poštovních schránek a nebo o levnější variantu, která je vyrobena z pozinkovaného plechu a ten je následně lakován požadovanou barvou ze vzorníku barev RAL.

Výroba sestav z jednotlivých poštovních schránek

Zajímá Vás, jak se z jednotlivých poštovních schránek vyrobí celá sestava? Poštovní schránky pro bytové domy se sestavují do bloku nýtováním, čímž vznikne požadovaná sestava.

Tato sestava schránek se dále může po obvodu opláštit Al či Zn plechem a nebo olemovat dutým Al profilem s kovovými rohovníky. Sestava také může být doplněna o spodní podpěrnou konzolu a dalšími přídavky na míru dle přání zákazníka.

Ukázka nástěnné sestavy schránek B-01 – opláštění po obvoduUkázka nástěnné sestavy schránek B-01 – opláštění po obvodu

Specialisté na výrobu a montáž sestav poštovních schránek – Kortan.cz

Pokud hledáte kvalitního dodavatele sestav poštovních schránek, doporučujeme Vám se obrátit na společnost KORTAN poštovní schránky s.r.o., která má s výrobou, prodejem a montážemi schránek zkušenosti od roku 1995. Montáže realizují po celé České republice, navíc nabízí doplňkové služby jako zaměření a návrh vhodných sestav, demontáž původních schránek spolu s ekologickou likvidací.

Článek Dosluhují vám poštovní schránky v bytovém domě? byl publikován 31. března 2017 v 21.30 v rubrice PR články. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...